Pallontallaajat.net
Valikko

Eka viikko Briteissä check

Nyt kuvatonta ja tylsää pikapäivitystä Briteistä, ollaan kämppisten kanssa datausreissulla paikallisessa internetkahvilassa, kun kämppään ei olla vielä nettiä saatu syystä x, jota en puhelimessa oikeen ymmärtäny 😀 Asia kuitenkin on työn alla, eli toivottavasti loppuviikosta meillä on jo kämpässä netti, on meinaan aika orpo olo ilman nettiä…

Kotiuduttiin Bristoliin siis torstaina ja ensijärkytyksen jälkeen kämppäkin vaikuttaa ihan hyvältä, vaikka vanhahan se on ja kylmä kun Alaska, mutta toisaalta sijainti on tosi hyvä (mulla 20min työmatka ja keskustaan 5min) ja saatiin kaikki kohtuu isot omat huoneet (ja pääsen vielä vaihtaan isompaan huoneeseen, kun yksi meistä lähtee kotiin). Hiukkasen haisee kosteelta koko kämppä ja hämähäkkejä on joka nurkan takana, mutta kuulemma kuuluu brittitalojen luonteeseen 😀 Tänään saatiin kuitenkin kämppä vähän fressimpään kuntoon kunnon suursiivouksella.

Kämppikset vaikuttaa mukavilta, meitä on siis talossa minä ja kaksi saksalaista, tyttö ja poika, jotka työskentelee Punasen Ristin nuorisotoiminnassa. Lisäksi tähän asti meidän kanssa on ollu ranskalainen poika, joka tosin lähtee kieliongelmien ja työpaikan takia takaisin kotiin alkuviikosta, eli jään ihan yksin Terrence Higgins Trustille töihin. Työpaikka onneksi kuitenkin vaikutti perjantain pikavisiitin perusteella ihan mukavalta ja työkaverit rennoilta, joten eiköhän tästä selvitä, vaikka aikamoinen shokki oli kun tajusin, että joudun ihan yksin sinne töihin…

Aika vähän ollaan vielä Bristolia ehditty vallata, mutta sen voin ainakin todeta, että tää on tuhat kertaa isompi paikka kun odotin 😀 Nähtävää ja tehtävää riittää ja keskusta-alue jo itsessään on valtava. Onneksi kuitenkin päästiin vähän jo näkeen paikkoja paikallisten silmin, kun Punaisen Ristin mentori kierrätti meitä koko perjantain eri paikoissa ja eri lähiöissä etsimässä harrastuksia ja paikkoja joissa käydä, syödä halvalla tai muuten vaan hengata. Paikallinen kirjasto, Lidl, toinen kohtuuhintainen ruokakauppa ja muutama kiva pubikin löytyi jo 🙂

Eli hyvin on lähtenyt vuosi käyntiin, vaikka toistaiseksi aika tuntuukin matelevan, kun ei oikeen vielä osaa tehdä mitään tai mennä mihinkään ja kavereita kämppisten lisäksi ei oo vielä löytynyt. Tänään oli suunnitelmissa mennä hyppäämään, mutta en saanut kyytiä, koska ilmeisesti kyytifoorumille laittamani lause “I don’t have internet yet, so call me, don’t send a facebook message” ei ollut tarpeeksi selkeä ja huomasin nyt netin ääreen päästessäni, että olin saanut kyllä facebookkiin neljä kyytitarjousta, mutta puhelimeen kukaan ei ollu uskaltanut soittaa 🙁 Mutta ehkä ensi viikonloppuna!

Nyt jatkan tiukkaa facebookkausta ja sähköpostien lukemista, heihei ja palaillaan kun taas eksyn jonnekin netin ääreen!
-Laura

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus