Pallontallaajat.net
Valikko

Tervetuloa matalaan majaamme

Heippa!

Vakkaripöytä ja vakkarijuomat

Alotetaan postaus jo tutuks tulleella lauseella, eli ei, meillä ei vieläkään oo nettiä kämpillä. Tänään kuitenkin saatiin jo eka lasku netistä ja selviteltiin sitä sitten puoli päivää… Lopulta maksetaan 1/4 siitä, en kyllä tajua miks, koska minkäänmoista yhteyttä meillä ei missään välissä oo kämpillä ollu. Nyt lupailivat että 8. päivä pitäis yhteyden toimia, mutta enpä jaksa enää suhtautua siihen kovin luottamuksella.. Mutta mukava se on taas täällä jo tutussa pubissa istua (baarimikko tietää jo ulkoo mitä halutaan ja mihin pöytään mennään, täähän on kun suoraan frendeistä tai HIMYMistä :D).

Junalippu Bathiin
Bathin ilta ja nätti joki

Nyt kuitenkin pientä postausta meijän asunnosta, kun kerrankin oli aikaa ottaa vähän valokuvia, kun oon ollu keskiviikkoillasta asti vapaalla, kun ylityötunteja kerty viikonlopun töissä olosta ihan kiitettävästi 🙂 Valokuvailujen lisäksi oon viettäny vapaita mm. vierailemassa Bathissa (semmonen vanha ja hullun kaunis pikkukaupunki 10min junamatkan päässä), vierailemalla UWEn laskuvarjohyppääjien social nightissa (näistä tulee tapa, vähän niinku meijän kerhokeskiviikot Suomessa, mutta kera halvan juoman), siivoomalla (ah, vihaan hämähäkkejä) ja yrittämällä shoppailla (kaikki on joko liian kallista, kun pitää ajatella montako hyppylippua farkkujenkin hinnalla saa, tai toisaalta liian halpaa ja siksi epäilyttävää, en usko että kannattaa ostaa 10 punnan farkkuja Primarkista, koska sen tietää heti ettei ne kestä kuukautta pidempään ja että joku pikkulapsi ne on Afrikassa väkertäny).

Bristolin juna-asemalla
Kaunis poseeraus Bathin katedraalin kupeessa

Mutta nyt siis vihdoin ja viimein kuvia meijän kämpästä

Ensin mun huone, eli tässä näkymä ikkunalta ovelle päin
Ja näkymä ovelta. Ja ihana valtava sänky!
Vaatekaappia en täällä omista, mutta eipä noita vaatteitakaan valtavaa määrää oo…
Pesuhuone, jonka ikkuna tarvii olla auki jos haluaa ettei seinät homehdu käsiin.
Olkkari ja meijän “ruoka”pöytä
Keittiö ja ihana kaasuhella, jota en vaan osaa käyttää. Ja kulmassa meijän valtava tee- ja kaakaovalikoima.
Tiskiallas ja tiskipöytä, täällä ei tiskikaappeja tunneta. Periaatteessa yritetään kuivata astiat aina pesun jälkeen ja laittaa kaappiin, mutta käytännössä tohon pieneen kuivaustelineesseen kertyy aina hirvee vuori ennenko joku viittii laittaa ne astiat kaappiin 😀
Jos kämppiksen ärsyttää, niin eikun kynä sauhuamaan. Passive-Aggressive-Notes, mikä loistava keksintö!
Itse sain varoituksen kainaloiden sheivaamattomuudesta. Ei oo helppoo kun kämppikset vahtii kokoajan 😀 Ei vaan, nuo kämppikset on ihan huippuja ja huumori pelaa!
Meijän piha ja roskikset, jotka pitää joka perjantai raahata kämpän läpi kadulle odottaan roskien kerääjää
Portaat yläkertaan. Tuolla alla asuu nimetön hiiri
Ja täällä asuu Jerryn, eli rakkain hiiremme, joka valitettavasti tai siis toivottavasti kuolee, kun vaan tajuaa mennä sisälle tähän suloiseen pesään jääkaappimme takana.
Syödään me muutaki kun Fish&Chipsejä täällä, mm. juodaan halpaa viiniä!
Tää jääkaappi on vähän ahdas kolmelle…
Näkymät mun vanhasta huoneesta meijän pikkupihalle, jossa on toi pöytä ja pieni grillinurkkaus, jota ei olla uskallettu testata.
Bristolin karttoja ja kannustuslauseita mun huoneessa.
Ja sitten sen mystinen lämmityssyteemi, joka toimii miten toimii ja joka myös armotta päättää saadaanko me aamulla kuumaa vettä vai ei…
Ja koska yllämainittu kone on armoton ja ei tunne sääliä, villasukat on täällä tarpeen, saa lähettää lisää!

Viikonloppuna on ohjelmassa vierailu Brecon Beaconille etelä-Walesiin, joka on yks mun to do-listan ehdottomista ykkösistä, luvassa pitäs olla hienoja maisemia ja jonkin sortin vesiputouksia, toivotaan, että säätkin vielä suosii meijän retkee. Ja sunnuntaina toivottavasti sitten hyppäämään ja maanantaina taas töihin! Ja ainiin, voi olla että saadaan ens kuussa uus kämppis, mun kanssa THT:lle ei ilmeisesti oo ketään tulossa, mutta Punanen Risti voinee ottaa uuden vapaaehtosen, eli nyt kannattaa tulla kylään, koska vielä toistaseks meillä on vierashuone, mutta voi olla ettei oo enää kauaa! Mutta nyt jatketaan matkaa perjantai-illan viettoon, hauskaa viikonloppua teillekin!

-Laura
Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus