Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Elämäni ilman nettiä - Kaiken maailman matkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Elämäni ilman nettiä

Heipodei!

Kuten otsikosta voi päätellä, elämä ilman nettiä jatkuu jatkumistaan, pahoitteluni siitä johtuvasta blogihiljaisuudesta (taas kerran). Valitettavasti kuitenkin käytän aikani mieluummin rakkaitten kanssa skypettämiseen tai kuulumisten vaihtamiseen facebookissa kun blogin päivittämiseen silloin kun kerran pari viikossa eksyn koneen ääreen.

Toivo kuitenkin elää, huomenna aamulla taas uusi asentaja tulee kylään, toivottavasti tämä on se oikea, ja saa netin toimimaan myös meijän kämpillä!

Elän siinä uskossa, että huomenna meillä on netti ja saan päivitettyä blogiin kivoja päivityksiä kivojen kuvien kera vielä tällä viikolla, eli en nyt kerro kuulumisista sen enempää, muutakon että hyvin menee, syksy tulee tännekin ja suklaa maistuu liikaa. Töitä ja uusia kavereita on pääosin kalenterissa ja elämä alkaa voittaa viime viikkoisen koti-ikävöinnin ja ehkä siitä johtuneen migreenipuuskan jälkeen. Nyt palaan kotiin herkuttelemaan vähän lisää kämppisten kanssa ja katsomaan uutta lemppariani How I met your motheria, heippa!

-Laura

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus