Pallontallaajat.net
Valikko

Supersekalaisia terkkuja

Heissan alla!

Alotetaan suurella ilouutisella, eli KYLLÄ, meillä on vihdoin netti kotona! Monen mutkan, parin tunnin töistä myöhästymisen, sateessa asentajan kanssa seisomisen ja parin tuskaisen puhelun jälkeen saatiin netti toimimaan, joten elämä hymyilee! Myhäilkää te siellä vaan, että voi teitä nykyajan nuoria ja onhan se tavallaan kamala myöntää munkin mielestä, mutta kyllä netti kotona on jo niin perusjuttu, että tää melkein pari kuukautta ilman nettiä alko olla vähän tuskasta ja kummasti se helpottaa elämää ja asioitten hoitamista nyt kun pääsee käsiks netin ihmeelliseen maailmaan kotoa. Kyllähän se asioiden hoitaminen onnistuu myös sieltä pubista käsin, mutta on se aina mukavampi datailla ja skypetellä rauhassa omalta sängyltä ja googlettaa asioita silloin kun ne on mielessä, ei kahden päivän päästä. Ja nyt sai taas Briteissä matkailuintokin uutta potkua, kun pääsee ettiin halpoja yhteyksiä ja kivan näkösiä paikkoja kotisohvalta käsin :)) Ja voi Spotify, sinua olen kaivannut enemmän kuin ketään muuta!

Pohdittiin kämppisten kanssa Punaisen Ristin koulutuksessa, että mitkä kaikki asiat on täällä vähän hassusti ja outoo; Tuli meinaan aikas pitkä lista!

Mutta nyt vähän kuulumisia ja väleihin randomkuvia täysin aiheiden ulkopuolelta ennenko pakenen viettämään iltaa UWEn skydiver societyn social nightiin tohon vähän matkan päähän. Elämä rullailee täällä jo aika tasaseen tahtiin ja kalenterikin alkaa vähitellen näyttää mun kalenterilta, eikä enää niin ahdistavan tyhjältä kun vielä pari viikkoa sitten. Viikonloput täyttyy hyppytouhuista ja reissailusta ja arkisin riittää puuhaa töitten ja uusien kavereitten kanssa hengailessa.

Tortillailta kämppisten kanssa, oon mä vaan aika unelmavaimo, tein koko illallisen valmiiks kun kämppikset oli jossain Punasen Ristin koulutuksessa ja ruoka oli valmiina pöydässä kun noi tuli kotiin!
Ruokaa!
Torni keskustassa, maisemia tuolta alla 🙂 Tonne lupaan viedä kaikki, jotka tulee kylään, on meinaan kivat maisemat!
Maisemia keskustaan.

Ja suru-uutisia vieraille, meijän vierashuone katoaa jossain vaiheessa, saadaan nimittäin uus vapaaehtoinen tänne. Muuta infoo tai tarkkoja päivämääriä meillä ei oo vielä, tiedetään vaan, että kyseessä on ranskalainen poika, joka tulee työskentelemään Refugee servicessä, eli samassa paikassa, jossa mää teen vapaaehtoistöitä joka torstai. Jännää, kauheasti kutkuttais tietää jo enemmän, mutta ei kukaan kerro meille mitään :(((

Maisemia alas puistoon! Ja kyllä, vaikka täälläkin vähän jo viilenee, vielä pystyy oleen hupparissa puistossa!
Ja siellä tornissa oli kyltti Helsinkiin, ei ees oo pitkä matka!
Meijän lähi Fish&Chips!

Mitäs muuta tänne, en muista enää yhtään mitä oon jo täällä runoillu teille… Ens viikko ollaan Bathissa EU:n järjestämässä on arrival-koulutuksessa, joka ilmeisestikkin on jotain vastaavaa kun se koulutus, joka jo käytiin Brightonissa, mutta ehkä myös jotain uutta, kun järjestävä taho on eri. Postailen varmaan sitten myöhemmin, että minkämoinen koulutus se oli.

Ja piti todistaa, että kyllä se tuttu ja turvallinen Lidl löytyy täältäkin, kera paistopisteen ja ihan samanlaisen pohjakartan kanssa kun Suomestakin!

Ja bookkasin ittelleni jo ekan reissun Lontooseenkin! Mulla on töistä siellä yhden päivän koulutus, joten työpaikka tarjos junalippuja sinne ja takas just ennen koulutuksen alkua ja takas heti koulutuksen jälkeen. Hintaa näille lipuille ois tullu semmonen parisataa puntaa johtuen ruuhka-aikaan junalla matkustelusta, joten tarjouduin jalosti tekemään vähän taustatyötä ja lopulta löysin ittelleni megabussiyhteyden 10 punnalla menopaluu ja kivanolosen hostellin 17 punnalla yö, joten meen koulutuspaikalle jo edellisenä päivänä aamulla ja takas suuntaan illalla koulutuksen jälkeen. Eihän päivässä ehdi Lontoon kokosessa paikassa varmaankaan yhtään mitään nähdä, mutta ehkä saa semmosen pienen kuvan paikasta ja siitä, mitä siellä haluaa myöhemmin nähdä tarkemmin!

Minä edustamassa meijän pisteellä jonkun collegen tapahtumassa

Muutenkin oon töissä varaillu ittelleni vaikka mitä koulutuksia, jotka natsaa mitä parhaiten myös mun tulevaisuuteen, kun miettii terveydenhoitajana toimimista. Luvassa on ainakin koulutusta sukupuolitaudeista, nuorten kohtaamisesta seksuaaliterveyteen liittyvissä asioissa, seksuaalivähemmistöjen huomioimisesta seksuaalikasvatuksessa ja maahanmuuttajien ja erilaisten kulttuurien kohtaamisesta erityisesti seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa. Mun korvaan noi ainakin kuullostaa superkiinnostavilta, en malta odottaa!

Terkut töistä, kortsuajokortti on täälläkin tuttujuttu! Paitsi et näillä on tän pimeänajon (läpinäkyvä osa on siis valvojaa varten, se joka kortsua laittaa, ei boksin sisälle nää) lisäks supercoolit kännilasit, jotka päässä saa kans treenata kondomin käyttöö ihan tuhdin humalan kaltaisella näkökentällä

Joku kyseli, että miten koti-ikävän suhteen on menny ja voin ilokseni todeta, että elämä hymyilee taas viime viikon jälkeen. Viime viikko oli kovin rankka ja meinasin jo kirota koko tän saaren sinne itseensä, mutta kyllä niitä hyviäkin puolia alkaa taas löytyä vaikka millä mitalla ja kotoisat ruisleipäpaketit, villasukat, purkkapussit ja fazerin sininen piristivät kummasti mieltä (Kiitos äiti ja Heini <3). Lisäksi äiti, Ilari ja Heini lähetteli viestiä, että lentoliput tänne itsenäisyyspäiväntienoille check, joten ei sitä tarvi enää niin kauaa olla ihan yksin ilman rakkaita suuressa maailmassa 🙂

Rakkauspaketti äitiltä <33

Mutta nyt heihei, jatkan matkaa toisaalle, palaillaan!

Maisemia satamasta jonain vähemmän aurinkoisena päivänä.

 

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus