Pallontallaajat.net
Valikko

Keep calm and drink some wine!

Moikkamoi taas!

Ennenkun kukaan ehtii kysyä, miks kirjottelen keskellä päivää maanantaina, voin kertoo, että sille on selitys, ja se ei suinkaan oo se, että lintsaisin töistä tai oisin kipeenä, onneks! Oisin voinu istua töissä puoli kasista ilta kymppiin, kun on illalla ja aamulla tärkeet kokoukset, mutta se tuntu vähän tuskaselta näin maanantaille, joten päätin tylysti katkasta päivän kahteen palaan ja tulla välissä ottaan nokoset ja peseen pyykkiä kotiin. Nyt jo masentaa, kun tietää, että pitää jossain välissä kaivautua pois täältä viltin alta ja palata takas toimistolle 😀

Mutta nyt vähän kuulumisia viikonlopulta kera jokusen valokuvankin!

Viikonloppu alko tiukalla lentolippujen varailulla ja mää sain/jouduin toteamaan, että taidan viettää täällä melkein kymmenen päivää ihan yksinäni joulun alla (tosin en tiiä onks se ranskalainen uus vapaaehtonen täällä). Mahtaa tulla itku kurkkuun jossain välissä kun kaikki muut nauttii joulusta, mutta toisaalta, onneks mahtavat hyppääjäihmiset on luvannu järjestää mulle jotain äksöniä, etten tuu ihan mökkihöperöks yksin täällä!

Lähdettiin Angelikan kanssa lauantaiaamusta heti ruokakauppaan ja tää kenkä löyty tienposkesta, voi pikkulapsiraukkaa, jolta on jääny kenkä matkan varrelle :(( Käydään yleensä viikonloppusin ostoksilla vähän kauempana olevassa kaupassa, eikä meijän lähikaupassa, koska tuolla kauempana olevassa kaupassa valikoima on huomattavasti parempi ja hinnatkin vähän edullisemmat.

Ruokakaupassa päätettiin Angelikan kanssa koittaa ostaa edes vähän terveellisempää ruokaa ja onnistuttiinkin aika hyvin! (Ainakin siis siellä kaupassa)…


 

Mutta kuten näistä kuvista näkyy, eksyttiin kotimatkalla ehkä maailman ihanimpaan cupcake-paikkaan! Olen rakastunut <3 Sieltä sai reilua kymmentä erilaista cupcakea, jotka kaikki oli mitä ihanammin nimetty ja mikä tärkeintä, mitä ihanamman näkösiä! Sovittiin Angelikan kanssa että kyllä noi kaikki pitää vuoden aikana testata, eli se siitä terveellisestä elämästä 😀

Illalla päätettiin lähtee sitten tsekkaamaan Bristolin yöelämää ja hauska yö olikin 😀 Juotiin vähän viiniä lämmittelyks kotona ja nämä julkaisukelpoist kuvat kertokoon sitten loppuillasta.

Vasta lähdössä, ja posket punottaa jo kaikilla, terve 😀 Ja huomatkaa Lionin hienot taisteluarvet otsassa, kannattaa harrastaa Rugbya, se on selvästi turvallinen ja kiva laji!

 

Poseeraamista jouluportailla matkalla kaupunkiin 🙂

 

Pitihän sitä Lionin kanssa käydä yksillä Lionissa. Ps. Britit on kyllä eläimiin liittyvien baarin nimien sankareita…
Kaunis poseeraus jonkun matkalle osuneen kuppilan vessasta.
Ja vihdoin sisällä (tai siis tässä kuvassa ulkona) laivalla. Eksyttiin siis lopulta Thekla-nimiselle klubille, joka on vanhassa laivassa. Ihan huippu paikka, vaikka vähän kallis ja täynnä. Musiikki oli kuitenkin hyvää ja vietettiin huippuilta huipussa seurassa ja saatiin monta uutta kaveria 😀
Tästä kuvasta se ei valitettavasti ihan välity, mutta briteissä baariin pukeutuminen on ihan oma taiteenlajinsa. En tajua miten joku kehtaa lähtee niin vähissä vaatteissa ulos kun britit, mulla on varmaan alusvaatteisillanikin enemmän päällä kun näillä baarissa 😀 Ja kellään ei tunnu olevan takkia mukana, vaikka esim. mää palelin jonossa takki päällä ja farkut jalassa kun viimestä päivää…
Kyllä, kotimatkalla bongattiin läjä kenkiä leijumasta tien päällä, kyllä tää Bristol on katutaiteen kaupunki 😀
Ja sitten löydettiin huippuauto, joka kiteytti hyvin loppuillan meiningin siellä baarissa.
Me siis oltiin Angelikan kanssa ihan kohtuukiltisti, mutta ei terve noita Brittejä taas 😀

Mutta nyt alan laittaan ruokaa ja pakkaileen laukkuja huomista lähtöö varten, loput arkipäivät kuluu siis Bathissa kouluttautumassa ja en tiedä miten siellä on nettiä, mutta palailen viimestään sitten koulutuksen jälkeen 🙂

Terkut kaikille rakkaille sinne kotosuomeen, jossa on jo kuulemma lunta. Itsehän olin vielä viikonloppuna ohuella trikoopaidalla ulkona, hah!

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus