Pallontallaajat.net
Valikko

Arjen pyöritystä

Moikka taas!

Meinasin ensin, etten kirjottele mitään, kun ei oo mitään kerrottavaa, mutta päätin rupatella iltani iloks teille edes muutaman sanan, ettäs tiedätte että oon vieläkin hengissä täällä.

Tää viikko sujahti ohi ihan sekunnissa, en ees tajua miten. Alkuviikko meni töissä ja illat viikonlopusta toipuessa ja skypetellessä. Täälläkin tulee pimee jo viiden aikaan, joten hirveetä intoo ulkona haahuiluun ei iltaisin oo ollu ja kamala syysväsy iskeny päälle. Oon ysin aikaan jo ihan valmis sänkyyn ja aikaansaamattomuus on ollu viikon sana…

Torstaina päätin kuitenkin ottaa itteeni niskasta ja raahauduin töitten jälkeen ensin lenkille ja sitten vielä hyppääjien kanssa iltaa istuun. Ilta sitten vierähtikin yllättävän pitkäks ja tuttu väsymys oli takas perjantaina kaksin kertasena… Tulin perjantaina töistä jo vähän ajoissa kotiin siivoileen uutta kämppistä varten ja laittaan ruokaa, mutta nukahdin ilosesti reiluks tunniks ja päädyin skypetteleen äitin ja Ilarin kanssa, eli se siitä perusteellisesta siivouksesta, ehkä ens viikolla sitten 😀

Sitten se viikon erikoisin juttu, saatiin tosiaan perjantaina uus asukas taloon, nyt on kaikki huoneet täynnä ja jääkaappi räjähtää käsiin. Kyseessä on siis reilu parikymppinen ranskalainen poika, joka aloittaa huomenna työt refugee servicellä, eli samassa paikassa missä mä oon töissä joka torstai. Hyvin lähti yhteiselo sujuun, kierreltiin kaupungilla lauantaina ja illalla tutustuttiin vähän pubielämään. Tää päivä meni mun osalta koomaillessa, koitin kovasti kerätä motivaatioo tehdä vähän avoimen yliopiston juttuja, mutta se vähän jäi, ehkä ens viikolla sitten tämäkin… Mutta toistaseksi ei siis valittamista uudessa kämppiksessä, mukava saada lisää elämää taloon 🙂

Muttamutta, nyt voin ainakin myöntää, että vietin pitkästä aikaa ihan rehellisen kotona makoilupäivän, tekee ihan hyvää ja toivottavasti äiti siellä ruudun takana on nyt tyytyväinen, kun en juossu jossain ihan kokoajan! 🙂

Nyt meen laittaan iltapalaa, palaillaan taas kun on jotain kerrottavaa!
-Laura

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus