Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Lontoo ja muutama muukin kuuluminen! - Kaiken maailman matkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Lontoo ja muutama muukin kuuluminen!

Heissan,

Pahoittelut heti alkuun hiljaisuudesta, on ollu hirmunen kiire töissä, kun arvatenkin World Aids Day ja HIV-testing week on aika isoja juttuja maan suurimassa HIV-tietoisuutta ja seksuaaliterveyttä ajavassa järjestössä… Ja nuo on siis tällä viikolla ja maailman AIDS päivää ainakin vietetään siellä Suomessakin sunnuntaina!

Muutenpa tänne ei kovin ihmeitä kuulu, uuden kämppiksen kanssa yhteiselo sujuu, töitä riittää, pimeys ja kylmyys vaivaa ja väsyttää täälläkin ja talo ei oo muuttunu yhtään sen lämpimmämmäks, joten kaikkien lähettämät villasukat on ahkerassa käytössä, kiitos niistä 🙂 Joulutunnelma ei oo meijän kämppään asti vielä ehtiny, mutta keskustassa oleva joulutori on ihana, siellä pääsee jo ihan hyvin tunnelmaan! Ja jotenkin joulua en ihan hirmusti oo jaksanu fiilistellä, kun se tulee yksin vietettyä täällä, mutta sen sijaa sitäkin enemmän oon fiilistelly äitin, Ilarin ja Heinin tuloo tänne ens viikolla, jeij 🙂

Piipahdin viime viikolla kahden päivän reissun Lontoossa työpaikan piikkiin, olin keskiviikon siellä kouluttautumassa ja otin tiistain lomaa, että josko sitä ehtis vähän nähdä kaupunkia. Eihän tuossa puolessatoista päivässä juuri mitään ehtinyt nähdä, mutta osallistuin loistavalle katutaideturistikävelylle, josta suurin osa kuvamatskustakin jo. Nyt on jo kova hinku takaisin Lontooseen, siellä taitaa riittää tehtävää ja nähtävää vielä vaikka ja kuinka monelle reissulle!

Nyt kuitenkin niitä kuvia (en millään muista taiteilijoiden nimiä tai töiden taustoja, mutta koittakaa nauttin kuvista silti) ja koitan palailla syvällisemmän kuulumispostauksen kanssa joskus, kun töissä vähän helpottaa ja silmiä jaksaa pitää auki ilta ysiä pidempään!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja sitten vielä katutaiteen jälkeen muutama ihan pakollinen turistikuva 😀

 

 

 

Kävin teatterissa katsomassa Billy Elliot musikaalin, suosittelen! Musiikki ja tanssijat, erityisesti lapset, oli ihan älyttömän lahjakkaita ja vaikeesta murteesta huolimatta nautin esityksestä toooosi paljon!

 

Kiitos ja kuulemisiin!
Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus