Pallontallaajat.net
Valikko

Liverpool ja joulunodotuksia

Hellouta sinne Suomeen!

Ensin muutama kuva viime viikonlopulta Liverpoolista, oli ihan huippu reissu, vaikka turisteilut jäi vähän vähälle, kun sekä perjantai- että lauantai-illat venähti aamuun asti. Oli mahtavaa nähdä tuttuja naamoja (erityisesti Sannaa tietty) ja päästä vaihtaan fiiliksiä ja kokemuksia muitten samassa tilanteessa olevien kanssa. Myös muutama uusi naama oli joukossa mukana viikonloppua viettämässä, joten siinähän se loppuaika sitten meni tutustuessa. Muutama pakollinen kohde kuitenkin kierrettiin lauantaina keskustassa tietty Beatlesin hengessä.

Beatles-poseeraus osa 1
Liverpoolin vapaaehtoset asuu ihan Penny Lanen vieressä, aika siistiä!
Vaeltelemassa keskustassa. Tässä on hyvä testata että vielä on promilleja edelliseltä illalta.
Hassuja patsaita rannassa.
Koko jengi tuulisella rannalla!
Ihana Sanna!
Iso liukumäki Liverpoolin keskustassa syystä x.
Pakollinen Beatles-poseeraus osa 2.
Ja pitihän siitä melkein aidosta ja alkuperäsestä Carvern Clubistakin saada kuva…

Ja sitten niitä muita kuulumisia. Aika on menny hurjaa vauhtia eteenpäin, vaikka väsymys alkaa vähän painaa ja ikävä ja semmonen selittämätön väsy ja kiukku on vaivannu useampanakin päivänä. Onneks en oo ollu ainut täällä kämpässä, niin ollaan sitten kiukuteltu ja mökötetty yhdessä. Eilen kuitenkin vietettiin Joulu täällä, kokkailtiin kaikki jotain omia herkku(joulu)ruokia, mä väänsin elämäni ensimmäisen porkkanalaatikon ja jo perinteisellä ohjeella muutaman vuuan bataattilaatikkoa. Alun epäilyksistä huolimatta taisin onnistua ihan hyvin, kun mun ruuat äänestettiin illan parhaiks, jeij 🙂

Perinteisiä Christmas crackereita ja joululahjoja, jippii!
Ruisleipäsnackseja niin voilla, tuorejuustolla kuin jollain hassulla brittimarjajuustollakin,
Koko pöytä komeudessaan!
Kaikille maistui 🙂
Jaruuan ja muutaman viinilasin jälkeen ei enää jaksa liikkua tai siivota 😀 Oli muuten pahinta viiniä ikinä. Ja ton kirjan tossa etualalla sain lahjaks!

Mutta eipä tänne kai muuta ihmeellistä. Ei oikeen joulufiilistä oo löytyny, kun tiedän viettäväni joulun yksin täällä ja sää on kun suoraan lokakuulta, vettä sataa ja mustaa kaikkialla. Tänään olin Cardiffissa kouluttautumassa semmosessa päihteiden väärinkäytön tunnistamisen koulutuksessa, joka oli ihan hurjan kiinnostava, vaikka ajoittain kouluttajan vahvan aksentin takia oli vähän hankaluuksia 😀 Mutta hauskat joulunodotukset sinne, mää jatkan töitten tekemistä ja normaalia arkee vaan!

-Laura

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus