Pallontallaajat.net
Valikko

Hannan ja Matin viihdytystä ja varastettuja kuvia

Moikka!

Terkut täältä supersateisesta Brittilästä. Koko viime viikon säät jakso olla edes kohtuullisen kivoja Matin ja Hannan ollessa kylässä, mutta tänään ja eilen on sitten satanu ja ukkostanu ihan koko viikon edestä. Hanna ja Matti saapu tänne siis maanantaina ja vietti aikaa täällä lauantaiaamuun asti. Oli mukavaa, ihana nähdä suomalaisia kavereita välillä. Vaikka toki ihmiset on täälläkin ihan mukavia, niin kyllä ne ihan omat, itse valitut eikä pakon sanelemat ystävykset on parhaita. Nyt pidemmittä puheitta tiivistelmää viikon tapahtumista kera Hannan kamerasta pöllittyjen kuvien.

Cabot tower ja Matti & Hanna

Kierreltiin tietty läpi Bristolin “nähtävyydet” ja määki pääsin muutamaan uuteen paikkaan täällä Bristolissakin, selvitettiin mm. miten sinne mystiselle Suspension Bridgeltä näkyvälle oudolle keltaselle tasanteelle kalliolla pääsee ja tutkailtiin uusia katuja Cliftonissa kun leikin pätevämpää turistiopasta kun oikeesti olin ja jouduttiin vähän hukkaan. Sen lisäks vietettiin aikaa ihan kämpillä hengaillen, syöden, juoruillen ja nautiskeltiinpa alkoholiakin muutamaan kertaan silleen ihan perisuomalaiseen tapaan….

Oravien bongailua tosi tammikuisen olosessa puistossa
Clifton Suspension Bridge

Lisäks tehtiin vielä päiväreissut Cardiffiin rugbya kattoon ja Cheddar Gorgelle Englannin “Grand Canyoniin” tutustuun. Ei kumpikaan ollu ihan niin loistavia kun ehkä ennakko-oletukset oli, mutta loistava seura paikkas paljon. Rugby-peli oli kallis ja paljon hiljasempi ja vauhdittomampi kun viime keväänä Dublinissa nähty peli ja jopa pelin selostajat totes jossain välissä, että oisko katsomon aika herätä, oli tainnu uusi vuosi väsyttää niin katsojia kuin ehkä pelaajiakin. Mutta olihan siinä silmänruokaa silti 😀 Cheddar Gorge itsessään oli kyllä hieno, en nyt tiedä Grand Canyoniin vertaamisesta kun en siellä oo käyny, mutta kuitenkin näkemisen arvoinen. Miinuksena kuitenkin se, että tuntui kovin hölmöltä maksaa 5puntaa pelkästä alueelle pääsystä ja kävelystä, aikamoista rahastusta.

Rugbyväkivaltaa
Pelin jälkeen päästiin sinne kentälle hengaileen, outoo…
Nuori pari pelikentän valoissa kera Hannan hienon muovikäden, jota ei kyllä päästy käyttään kertaakaan pelin aikana 🙁
Cheddar Gorge ja uhkaavat sadepilvet
Maisemien ihailua ja huolestuneita katseita laskevaan aurinkoon ja isoihin sadepilviin

 

Hienoja maisemia, miksen osaa ite ottaa tämmösiä kuvia?!

 

Kartan tihrustusta, ettei vaan eksyttäis tännekin, en haluais viettää tuolla yötä 😀

 

Tuulta vastaan taistelua Hannan kanssa

Mutta kuten todettu, ainakin mulla oli hauskaa koko viikon, toivottavasti myös vieraat viihty likaisista kengistä, hölmöistä kämppiksistä ja oikuttelevasta säästä ja kaikesta muusta huolimatta.

Ja hei, enää muutama viikko ja oon jo Suomessa käymässä, en malttais odottaa! Kohta nähdään!

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus