Pallontallaajat.net
Valikko

Jogurttipaastoilua

Moikka,

Ei mulla sitten muuta tähän väliin, kun tiedoksi niille, jotka mun sairastelusta jo tietää, että hengissä ollaan vielä ja muille tiedoks, että joo, vähän kipeenä ollaan oltu, mutta suunta vihdoin ylöspäin. Jäi yliopistoesseet kyllä kirjottelematta ja moni muukin asia tekemättä, kun ei ajatus oikeen reilun kolmen päivän jogurttidieetin jälkeen kulkenut. Oon ollu joulun jälkeen enemmän tai vähemmän kipeenä kokoajan ja en tiedä minkä tappajapöpön sain itteeni keskiviikkona iskostettua, mutta torstaiaamuna ei ollu enää puhettakaan minkään ruuan nielemisestä. Siinä sitten sinniteltiin perjantai ja lauantai töissä, kun muuta ongelmaa ei ollu kun syöminen ja mahdoton kurkkukipu, mutta alko olla jo vähän hutera olo muutenkin, kun tosiaan alas meni tasan sitä kaupan paksuinta jogurttia jääkylmänä (fiksuna kuitenkin valitsin sen kaikista eniten sokeria sisältävän, että sain edes vähän energiaa sisään) ja itkun kanssa muutama kulaus vettä silloin tällöin. Olin jo ihan varma, että nyt pääsen tutustuun paikalliseen ensiapuun ja kokeileen miltä se tippa tuntuu, mutta kuin ihmeen kaupalla eilen alko vähän helpottaa ja sain vähän soppaa ja vettä alas ja olokin helpotti. Tänään on jo testailtu kiinteitä ruokia ja hyvältä näyttää, eli eiköhän tästä elävien kirjoihin palata, jeij 🙂 Palaillaan taas kun saan voimat takas ja keksin jotain kirjoteltavaa.

Ps. Enää 16 päivää niin oon jo Suomessa!

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus