Pallontallaajat.net
Valikko

Pikaisia terkkuja kiireisestä arjesta

Heippa!

Pikaterkut täältä nyt teille äkkiä, kun joku epäili jo, että josko mulle on sattunu jotain. Ei ole, on vaan kiirettä pitäny. Viime viikon olin siellä Nottinghamissa koulutuksessa keskiviikosta perjantaihin, lauantaina olin avaamassa hyppykautta Dunkeswellin kentällä, sunnuntain viihdytin sohvasurffaria, joka oli meillä kylässä ja eilinen meni töissä ja hyppääjien kanssa iltaa istuessa. Lisäki hulinaa taloon on tuonut rikkinäinen suihku, nytkin tässä googlailen mikä sali tarjoais halvimman päivälipun, et pääsis suihkuun 😀

Että semmosta, koitan runoilla koulutuksesta ja hyppylauantaista vielä pidempää tekstiä tässä kun ehdin, mutta nyt lähden halvan suihkun metsästykseen! Heippa!

-Laura

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus