Pallontallaajat.net
Valikko

Puolet takana, hui!

Heissan!

Kiitos Sannan tämän aamuisen postauksen, tajusin että jumaleissön, vuodesta on nyt sit jo puolet takana, tai itseasiassa enemmänkin, koska vaikka virallisesti meijän sopimus loppuu elokuun lopussa, mä pakenen maasta jo elokuun puolivälissä takaisin opiskelujen pariin. Hui. Hui ja vielä kerran hui. Mihin tää aika on oikeen kadonnu, vastahan me tänne tultiin? Tätä paniikkia ei myöskään helpota yhtään se fakta, että kevät tulee varmasti meneen vielä tuhat kertaa nopeammin kun syksy, kiitos jo nyt varsin täyden kalenterin. Mutta ei, ihanahan se on, että on ohjelmaa ja reissuja tiedossa ja huippua, että niin moni ystävä ja läheinen pääsee tänne moikkaan!

Mitä mulla sitten on ohjelmassa. No ainakin pari vaellusreissua, toinen Walesin korkeinta huippua Snowdonia valloittaan ja toinen Skottien korkeinta huippua Ben Nevistä tavoittelemaan. Tietysti myös Brittien pääkaupungit pitää tsekata, eli reissut Edinburghiin, Belfastiin ja Lontooseen (taas) on bookattu. Cardiffinhan ehdinkin jo tsekata, mutta sielläkin tulee varmaan vielä käytyä. Euroviisujakaan ei voi jättää välistä, eli Nottinghamiin käy suunta vielä uudestaankin ja Brittien Punaisen Ristin yleiskokous pidetään parin viikon päästä Brightonissa, eli sinnekin pääsen vielä käymään. Ja eiköhän tähän vielä muutama lähialueitten reissu saada bookattua, ainakin Stonehenge ja Cornwall olisi ehdottomalla to do-listalla vielä.

Vieraitakin riittää mukavasti. Tällä viikolla mummu, pappa ja äiti varas kalenterista yhden viikon, Salla ja Martta bookkaili molemmat yhdet viikot kanssa ja muutama muu vielä jahkailee lentojen kanssa. Huippua nähdä teitä, en malta odottaa! 🙂 Lisäksi sohvasurffareita riittää jokaiselle tyhjälle päivälle.

No, tulevaisuudesta takaisin nykyhetkeen, eli mitäs tänne nyt kuuluu! Tein tällä viikolla varmaan suihkuttomuusennätykseni, kun meijän suihku oli tosiaan sen 6 päivää rikki. Tosin luovina ihmisinä viriteltiin vessaan pyyhkeitä lavuaarin ja suihkukopin väliin ja pestiin muutama maitotölkki, eli siinä sitten sai ravata lavuaarissa täyttämässä purkkia ja sitten ravata takaisin suihkukoppiin valuttelemaan vettä maitopurkista niskaan. Ihanaa. Tähän kyllästyneenä soitin myös elämäni ensimmäisen englannin kielisen raivopuhelun huoltoyhtiöön, jonka piti korjata suihku jo tiistaina ja saatiinkin sitten suihku kuntoon perjantaina kun olin hetken avautunu siitä, etten tasan oo toista viikonloppua ilman oikeeta suihkua.

Mitäs muuta. Noh, oon ainakin lihonnu ihan hurjasti. Mun lenkki-into kuoli tammikuun flunssailuihin ja vesisateisiin ja suklaa ja valkonen pasta ja leipä on maistunu vähän liikaa viime aikoina. Ei kai se auta kun koitttaa taas tsempata ja ehkä alkaa taas lenkkeileenkin, varsinkin kun säät näyttää paranevan päivä päivältä. Vieläkun sais sen motivaation jostain metsästettyä…

Tässä nyt tälläsia kuulumisia, saa nähdä jaksaisinko vielä huomenna postailla vähän kertomuksia viime viikon koulutuksesta ja hyppyreissusta 🙂

Heippa!

 

 

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus