Pallontallaajat.net
Valikko

Merellisiä kuulumisia!

Heippa!

Vietettiin eilen siivouspäivää täällä kämpillä ja sen kunniaks kämppikset lähti eilen juhliin rankalla kädellä, mutta mää päätin tylsänä ihmisenä jäädä kotiin nukkumaan. No ei, emmää pelkästään tylsä ollu, vaan halusin ottaa kaiken irti tästä sunnuntaista, kun luvattiin ihan huippua keliä ja mulla ei ollu mitään suunnitelmia kalenterissa.

Uuteen paikkaan mennessä se bussin yläkerran etupenkki pitää vaan vallata. On se kuinka turistia tahansa!

Heräsin jo kasin aikaan aamulla siis ja laitoin repuun eväät ja kameran ja lampsin haukotellen bussiasemalle. Päätin, että nyt on vihdoin aika lähteä katsastamaan miltä se meri näyttää täällä päin Englantia. Väsymys katosi äkkiä auringossa ja tuli muutenkin heti ihan loistofiilis, kun bussikuskikin oli hyvällä tuulella ja huikkas kiitokset iloiseen bristolilaiseen tapaan “cheers my luvver” (näin äännät siis bristolilaisittain kiitokset ja huom. my äännetään m-y, ei mitään hienouksia!). Ps. Oon jo saanu muutaman kommentin siitä, että bristolilainen farmariaksentti alkaa tarttua. Osaan mm. jo sanoo water, Nottingham, tea ja bottle-sanat ihan sujuvasti ilman t-kirjainta!

Voi nähdä vaikka tuttuja nähtävyyksiä ihan uudesta kulmasta
Ja hassuja söpöjä brittikyliä hassuine värikkäine taloineen.

Olin suunnitellut jatkavani matkaa Weston-Super-Maresta vielä vähän etelämmäksi ja käyväni vaeltemassa läheisessä kansallispuistossa meren rannalla, mutta Westoniin saapuessani selvisi, että eilen linja-autoasemalta Bristolissa saamani bussiaikataulukirja oli auttamattoman vanha ja kyseistä bussia ei enää edes ole olemassa ja suunnilleen vastaavaa linjaa ajava bussi ei kulje sunnuntaisin. Siinä tehtiin sitten muutama taktinen suunnitelman muutos ja kirottiin muutaman kerran tähän olemattomaan bussiin ostettuja lippuja, mutta eihän tuolla auringon paisteessa kauan jaksanu örmöttää. Antaa siis kuvien puhua puolestaan!

 

Superpelottava, vanha, käytöstä poistettu Pier, jonne kulku on ehdottomasti nykyään kielletty.

Käytin sitten koko päivän Weston-Super-Maren tutkimiseen, ja se oli kyllä sen arvoista. Täytyy myöntää, etten oo koskaan missään etelän rantalomakohteessa käyny, mutta voin kuvitella, että siellä näyttää juuri tältä. Värikkäitä taloja, ravintoloita, silmänkantamattomiin hiekkarantaa, auringonpaiste ja meri, tykkäsin! En myöskään koskaan ennen oo nähny vuorovettä samalla tavalla, oli meinaan jännää sekin.

 

 


Keli oli koko päivän ihanan aurinkoinen, mutta täytyy myöntää, ettei tuolla rannalla lämmin ollu. Heti kun pääsi tuulen suojaan, tarkeni vaikka t-paidassa, mutta keli oli senverta tuulinen, että rannalla pysyi visusti takki päällä. Mutta ehdottomasti pitää palata tonne kun kesä tulee, luulen, että tolla rannalla sais ihan etelänloma fiilikset aikaan!

Ja niin, piti kertoo teillekin, että nyt mun 15 päivän herkkulakko on virallisesti ohi! Tai no viiden tunnin päästä, eli maanantaina saa taas herkutella. Ja kaikista epäilyksistä huolimatta onnistuin ja toivottavasti saan nyt tän uuden ruokarytmin pidettyä kasassa, vaikka vähän herkkuja taas lisäisinkin takas ruokalistalle.

Nyt koitan vielä kertailla vähän espanjaa väkertelemieni korttien kanssa, jotka on muuten osoittautunu vallan mainioksi kielenoppimisen apuvälineeks mulle ainakin. Muutenkin espanjan opiskelu on sujunu kohtuullisen hyvin ja itseasiassa mietin tossa viime tunnilla opettajan kanssa, että josko skippaisin alkeet 2:sen ja hyppäisin suoraan alkeisjatko 1:selle. Muutama uusi kielioppiasia tuolla kakkoskurssilla tulee, joten pitää vielä hetki miettiä, mutta voipi olla, että ensimmäistä kertaa elämässäni voin sanoo olevani nopeempi kielenoppija kuin suurin osa ryhmästä! 🙂

Ja vielä rakkausterkut äitille ja mummulle, koska täällä on tänään äitienpäivä! Ootte ihania <3 EDIT: hups, ei se ookkaan vielä, mutta ootte rakkaita silti 😀
Heippa ja hauskaa viikoa kaikille! 🙂
-Laura
Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus