Pallontallaajat.net
Valikko

Brighton ja Seven Sisters

Moikkamoi!

Kirjottelen nyt pikaseen kuulumisia, kun pari tuntia sitten tänne pöllähtänyt Martta ottaa päikkäreitä 🙂 Oltiin siis viikonloppuna Punaisen Ristin National Assemblyssä, joka ei nimestään huolimatta vastannut millään tapaa SPR:n yleiskokousta, vaan oli enemmänkin hauskan pitoa ja Punaisen Ristin toimintaan tutustumista ja edellisen vuoden tapahtumien kertailua. Jokatapauksessa mielenkiintoista ja opettavaista ohjelmaa ja oli huippua päästä mm. juttelemaan Brittien Punaisen Ristin hallituslaisten ja nuorisoaktiivien kanssa, sekä nähdä millaista työtä Britit tekevät ulkomailla.

Sunnuntaina lähdettiin sitten muutaman muun vapaaehtoisen kanssa tutustumaan viiden minuutin välein vaihtuvasta säästä huolimatta Seven Sisters Cliff:iin, joka oli ehdottomasti tähän mennessä yksi hienoimmista paikoista täällä! Tässä muutama kuva vielä viikonlopulta ja sitten lähden viihdyttämään Marttaa!

Edellisen vuoden kerääjiä ja punaiset kokoussarvet!
Vanha ja tuhoutunut Brighton Pier
Minä, Theresa, Angelika ja Larissa

Söpöjä pikkulampaita
Sää ei ihan miellyttänyt
Toisella puolella rantaa ei aurinko paljon paistanu.
Angelika ja hämmentynyt poseeraus
Tytöt; Angelika, Minä, Larissa, Theresa
Kämppisten kanssa, Angelika, Merzouk ja minä
Ruokatauko

Ja kengät ei tuon mudassa rämpisen jälkeen ollu enää ihan niin puhtaat
Kiitos ja hei, nyt lähdetään Martan kanssa tutustuun Bristoliin!
Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus