Pallontallaajat.net
Valikko

Päivitys kuulumisista

Moi.

Äiti ja isovanhemmat on täällä nyt kylässä, kiirettä pitänyt niiden kanssa. Moni on kyselly tuosta Jämijärven lento-onnettomuudesta ja tottahan se on, että siellä meni ihan liian monta mun hyvää ystävää ja tällä hetkellä on aika tyhjä ja avuton olo täällä kaukana maailmalla, joten voipi olla että hetken on hiljasempaa täällä bloginkin puolella, ennenko jaksan taas arjen pyörittämisen lisäksi tänne päivitellä. Mutta kuten sanottu, en ole yksin täällä ja ei tarvitse liikaa murehtia minusta. Nyt kuitenkin koitan saada elämää eteenpäin täällä ja luulen, että oikeesti tajuan tän tapahtuneen vasta sitten joskus, kun pääsen Suomeen takas ja ymmärrän, ettei mulla sitä tiimiä enää olekkaan, eikä näyttävää sisääntuloa Comppisynttäreille Miran ja Natskun kanssa elokuussa, eikä talvella mennäkkään enää Natskulle saunoon ja sotketa koko kämppää öljyllä, tai aletakkaan harrastaa avantouintia yhdessä tai treenata “tosissamme” vaikka sitä flätsiä tai jotain. Tai että ei edes enää soitella tyttöjen kesken kolmen tunnin maratonpuheluita.

Levätkää rauhassa ystävät rakkaat, toivottavasti nähdään vielä joskus ja suurimmat ja syvimmät osanottoni kaikille läheisille, omaisille ja ystäville, ootte mun ajatuksissa <3

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus