Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Mistä minä haaveilen? - Kaiken maailman matkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Mistä minä haaveilen?

Moikka!

Jämin tapahtumat on pitäny edelleenkin täällä mielen matalalla ja hyvät yöunet karkuteillä, mutta samalla antanu aikaa ja pakottanu omalla tavallaan miettiin sitä, miltä minä haluan elämäni näyttävän ja mitä minä haluan elämälläni tehdä. Toisaalta tapahtumat opetti liian julmalla tavalla kädestä pitäen sen, että kenen tahansa elämä voi loppua koska tahansa, eli pitää elää hetkessä ja nauttia siitä mitä on nyt, mutta toisaalta näen asian myös niin, että ei pelkästään haaveiden toteutuminen tee onnelliseksi, vaan myös niiden tavoitteleminen ja matka niitä kohti ja haluan tehdä sitä matkaa.

That's true

Haluaisinkin nyt jakaa muutaman näistä haaveista teidänkin kanssa höystettynä tällä kertaa julmasti internetin ihmeellisestä maailmasta ja We heart it:sta pöllityillä kuvilla. Ja nämähän eivät ole missään tärkeysjärjestyksessä, vaan ihan siinä järjestyksessä, kun asiat mieleen pöllähti.

Minä haaveilen:
Study by Carlotta
Untitled

Work on sunday 🙈
♥
  • Terveydenhoitajaksi valmistumisesta. Nyt täällä töitä tehdessäni oon tajunnu, että opiskelen juurikin oikeeta alaa itselleni. Oon koittanu vääntää opintosuunnitelmaa ensi vuodelle kasaan ja saada vaihtojuttuja selvitettyä ja motivaatio palata koulunpenkille kasvaa kokoajan. Kunhan vaan sais tuon motivaation pidettyä yllä sitten siellä pulpetin takanakin.
  • Työstä, jolla on merkitys ja urasta esimerkiksi Punaisella Ristillä, WHOlla, Lääkäreillä ilman rajoja. Jostain kansainvälisestä järjestöalan hommasta, jossa saa itse vaikuttaa työhönsä, kokea tekevänsä tärkeää työtä, josta nauttii ja jossa saa konkreettisesti auttaa ihmisiä.
  • Matkustelusta. Haluan nähdä, haistaa, kokea, tuntea ja koskea uusia paikkoja ja kulttuureja. Haaveissa siintä tällä hetkellä ainakin Etelä-Amerikka, vaihto Espanjassa, Kanada, Afrikka, Trans-Siperian rata ja Itä-Eurooppa.
  • Omasta, perheen ja läheisten terveydestä. Tarviiko tätä selittää kenellekkään?
happiness is seldom

  • Maisteriopintojen tekemisestä ihan oikeessa yliopistossa. Onhan alempi ammattikorkeakoulututkintokin hieno juttu, mutta kyllä meikä vielä haluaa ihan yliopistoonkin. Isoin unelma olisi ehkä päästä Norjaan tai Ruotsiin tekemään maisterin opinnot International Health-ohjelmassa. Tämän ohjelman kautta voisivat myös sitten aueta portit sinne järjestöalan kansainvälisiin hoitotehtäviin.
  • Parisuhteesta, perheestä ja lapsista. Ei ehkä just nyt, mutta jossain vaiheessa elämää varmasti. Oma tai adoptoitu lapsi, sijais- tai tukiperheenä tai -aikuisena toimiminen, mukava toinen puolisko, joka jaksaa mun kiukutteluja ja venkoiluja ja vanhemmuus on varmasti asioita, jotka haluaisin elämässäni kokea.
  • Mahdollisuudesta asua ulkomailla uudestaankin. Vuosi Briteissä on näyttänyt, että oikeasti nautin uuden kulttuurin oppimisesta hankaluuksista huolimatta. Toivottavasti vaihto-opiskelut, ehkä maisterin tekeminen ulkomailla ja tulevaisuuden työkuviot mahdollistaisi tämän.
  • Uuden kielen oppimisesta. On se sitten espanja, ruotsi, norja, kiina tai ranska, ihan mikä vaan, olisi mahtavaa puhua jotain toista kieltä englannin lisäksi sillä tasolla, että sillä pärjää arkielämässä. Mutta silläpä tässä niillä superkalliilla espanjan tunneilla ravataan.
  • Oman kodin löytämisestä. En haaveile omistusasunnosta tai omakotitalosta, mutta paikasta, jota voin kutsua kodiksi. Nytkun Kangasalan kotia ei enää ole, tiedän että luovun pian Perkiönkadun kämpästä ja täältäkin lähden pian, en oikeen tiedä, mitä paikkaa kutsun kodiksi, enkä vain kämpäksi tai asuinpaikaksi.
  • Ystävien kanssa vietetystä laatuajasta. Se on täältä kaukaa käsin ollut hankala toteuttaa, joten odotan enemmän kuin innolla paluuta Suomeen ystävien tutuille sohville, tuttuihin kahviloihin ja tuttuihin puistoihin paluuta.

Mutta kaikista eniten haaveilen kuitenkin siitä, että mulla olisi rohkeutta tavoitella näitä unelmia ja tehdä töitä niiden eteen huolimatta siitä, mitä muut näistä haaveista ajattelevat. Toivon, että osaisin olla onnellinen, nauttia elämästä ja elää täysillä.

Tsemppiä kaikille uuteen viikkoon ja palaillaan taas,
Laura
motivation
Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus