Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Cornwallin kauneuden ihastelua! - Kaiken maailman matkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Cornwallin kauneuden ihastelua!

Moikka!

Jotain iloa täälläkin harmaassa arjessa, kun Salla kävi viikon reissulla täällä ja toi vielä auringonkin mukanaan! Oli mahtia nähdä Sallaa ja kai tätä olemistakin vähän helpotti se, että pääsi jutteleen kaikista mielessä olevista asioista suomen kielellä hyvän ystävän kanssa. Viikonloppuna tehtiin lyhyt reissu Cornwalliin ja se oli ihan huippua, vaikka molemmat poltettiin hartiat ja käsivarret ja pakarat huusi tuskasta koko sunnuntain kestäneen pyöräilyretken jäljiltä. Otettiin perjaintaina iltabussi Plymouthiin, yövyttiin siellä yks yö sohvasurffaillen, vietettiin lauantai Plymouthin rannikkolla ja kaupungissa kuljeskellen. Iltapäivällä napattiin sitten bussi Penzanceen, istuttiin siellä iltaa ja sit tosiaan sunnuntaiks vuokrattiin pyörät ja pyöräiltiin tutkiin mm. Englannin läntisintä pistettä Land’s Endiä, Minack-nimistä kallioon louhittua teatteria ja kaunista maaseutua. Mutta koska reissun pääpointti oli tosiaan nauttia kauniista luonnosta ja maisemista, en selittele sen enempää, vaan katsellaan taas vaan muutama valokuva 🙂

Perinteistä cream tea:ta lounaaksi, nams!
Napa näkyy ja naapurin pojat nauraa. Nää on näitä pitkän ihmisen ongelmia, ettei aina mahdu kuviin, kyl te tiiätte!
Pusu, meri, ystävä ja aurinko, onko parempaa!
Vähän myös uiskentelin lätäköissä kenkien kanssa.
Salla oli maailman huipulla!
Joku muukin tykkäs auringosta ja rannasta
Hämmentäviä kylttejä, eti tässä sitten sitä keskustaa!
Maailman paras aamupala maailman söpöimmässä kahvilassa, jossa oli töissä söpö surffaripoika!
Salla, vuokrapyörä ja flamenco-käsi, joka liittyy oleellisesti suunnan näyttämiseen!
Uskomattoman turkoosia vettä, piilotettuja rantoja ja jylhiä kallioita
Ja maan lopussa myös paljon kiviä ja turisteista huolimatta paljon karua kauneutta.
Maailmanvalloittaja-asenne
Ja lopetuskuvana kesä ja jätskiä!

Tämmöstä tällä kertaa. Jos Sallan vierailua ei lasketa, niin arki rullaa täällä eteenpäin aika omalla painollaan ja mä siinä mukana. Edeltävä viikonloppu meni Nottinghamissa muitten EVS-vapaaehtoisten kanssa euroviisuja katsellessa, ens viikolla käy suunta Edinburghiin, töissä on paljon kivoja projekteja menossa, espanjan tunnit sujuu kohtuullisen hyvin ja enää muutama kuukausi Suomeen paluuseen. Monta asiaa pyörii mielessä ja tuntuu, että auringosta, kesästä ja reissusuunnitelmista huolimatta huonoja päiviä on vähän liikaa, mutta ehkä se tästä ja ehkä saan tässä vielä tän bloginkin kanssa tsempattua ja ei täällä mitään isompaa hätää minkään suhteen ole. Mutta terkut ja halit kaikille sinne, nauttikaa sielläkin lämpimistä keleistä, auringosta ja syökää paljon jätskiä!

Heippa ja öitä,

Laura
Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus