Pallontallaajat.net
Valikko

Ärripurrikuulumisia

Moikka!

Koska tän blogin yleisilme on ainakin mun mielestä tähän asti ollu aikas positiivinen ja reissupainotteinen, niin sukelletaan tänään ihan siihen tavalliseen arkeen ja siihen, mikä kaikki tänään ketuttaa, koska tänäänhän ketuttaa sitten meinaan ihan kaikki.

Ketuttaa, kun ei oo rahaa niin paljon kun haluais ja pitää tehdä kaikkia kompromissiratkaisuja. Mikään reissusuunnitelma ei oo toistaseks kaatunu kokonaan, mutta ärsyttää, kun pitää laskea joka penni, että riittää rahat vielä seuraavaankin reissuun ja syksyllekin ois kiva jäädä jotain, ettei tarvi ihan tyhjällä lompakolla palata koulun penkille.

Ketuttaa, kun keittiö ei pysy siistinä ja kukaan ei siivoa vessaa. Kuurasin keittiön eilen lattiasta kattoon yksin ja nyt se on taas likanen ja koitin kovasti vihjailla, että josko ois jonkun muun vuoro siivota vessat, mutta eipä näytä mitään tapahtuvan. Mutta noh, ainakin saan vahvistusta sille, etten mää ookkaan ihan toivoton sottapytty.

Ketuttaa, kun täällä vaan sataa vettä ja on kylmää, vaikka Suomessa oli ilmeisesti hienot kelit ainakin edellisviikolla. Ja ketuttaa, kun hukkasin sen pirun sateenvarjonkin.

Ketuttaa, kun jääkaappi on tyhjä ja sataa kaatamalla vettä, eikä viitsi lähteä kotimatkalla enää käymään ruokakaupassa. Ketuttaa, kun ei jaksa pitää huolta, että pakkasessa on aina jätskiä ja hätävararuokaa.

Ketuttaa, kun kaikki kivat kaverit käy vaan kylässä, eikä kukaan oo täällä tarpeeks kauaa, että sais oikeesti puhuttua ihan kaikesta ja jaettua arkea jonkun kanssa. Tai kun ei niitä kaikkia kuulumisia kuitenkaan ikinä saa vaihdettua siellä facessakaan kunnolla.

Ketuttaa, kun syksyn kuviot on niin leväällään. Ois kauheesti kaikkia suunnitelmia, kiinnostavia juttuja, motivaatioita opiskella ja edetä opinnoissa, tehdä töitä, alottaa uusia harrastuksia ja päästä taas suomi-arkeen kiinni, mutta kaikki näyttää olevan mutkalla. Samat ystävät ei ookkaan enää odottamassa Suomessa, pelottaa palata vanhoihin kuvioihin, ahdistaa koko Suomi ja koulukuviotkin on ihan mahdoton sotku, kun sopivia kursseja ja ryhmiä ei vaan tunnu löytyvän niin, että voisin mennä sinne Tanskan koulutukseen ja silti saada kaikki vaihtoon tarvittavat kurssit tehtyä ja kaikki on vaan niin kamalan hankalaa.

Ketuttaa, kun ei tiedä missä asuu syksyllä, ketuttaa pitää veljeä epätietoisuudessa, mitä kämpälle käy ja nakertaa, kun ei oo varmuutta löytyykö kiva ja edullinen uus kämppä koska ja mistä vai löytyykö sitä ollenkaan.

Ketuttaa, kun ei saa unta vaikka kuinka väsyttäis. Ketuttaa, kun samat unet pyörii edes takasin päässä, voisko joku käydä vaihtamassa nauhaa, kiitos! Ja aamulla herääminenkin ketuttaa, kun on kylmää ja kosteeta, vaikka pitäis olla toukokuu.

Ja sekin ketuttaa, kun spotifysta tulee vaan huonoa musiikkia, pyykinpesuaine haisee pahalta, unohdin laittaa yhdet housut pesuun, joku kävi pesemässä tiskejä kun olin suihkussa, netti hidastelee ja kun mikään ei vaan tänään onnistu.

Ja eniten kuitenkin ketuttaa, kun olin äitille tylsä skypessä tänään, kun kaikki on tylsää ja ketuttaa ja äiti ei ollu tehny mitään pahaa, vaan oli vaan superkiva ja ihana, kun se taas jakso illalla vielä töitten jälkeen soitella mulle ja yrittää jutella. Anteeks äiti, oot rakas <3

Mutta eiköhän nämä asiat järjesty taas jotenkin, nyt vaan ei jaksa hymyilyttää. Mutta ehkä huomenna paistaa aurinko, ehkä pakkaseen ilmestyy lisää jätskiä ja torstaina lähdetään Edinburghiin, eli ehkä mä sen hymyn sieltä saan kaiveltua. Eli ei syytä huoleen, huomenna taas uuteen nousuun! 🙂

Ärripurriterkuin,

Laura
Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus