Pallontallaajat.net
Valikko

Viimeinenkin pääkaupunki check, eli Edinburghin reissukuulumisia!

Moikka!

Tänään noustiin vähän paremmalla tuulella kun edellistä tekstiä kirjoitellessa, ehkä syynä se, että viimeisenkin Brittien pääkaupungin valloittaminen onnistui vallan mainiosti ja jopa säät suosi meijän reissua! Lähdettiin reissuun siis torstaina ja palattiin nyt eilen elikkäs maanantaina, ja toi oli kyllä loistoaika olla reissussa, ehdittiin mielestämme koluta kaupunkia ihan hyvin ja ehdittiin vielä tehdä pikainen puolen päivän reissu North Berwickkiin rannalle ja yhden päivän reissu Highlandseille ja Loch Nessille. Tottakai enemmänkin aikaa Edinburghissa ois saanu kulumaan ja pikainen bussireissu muualle Skotlantiin oli aikomoinen pintaraapasu vaan, mutta ainakin into parin viikon päästä koittavaa vaellusreissua kohtaan kasvoi hurjasti, kun näki jo vilauksen vuorista, joita pitäs sitten kohta jo itse valloitella! Mutta kuvia kehiin taas!

Alotetaan skottilehmien rakkaudella, noi oli vaan niin söpöjä (ja haisevia!)
Takana upeat vuoret ja vieressä skottimies aidossa kiltissä, huh huh…
Poseeraus, silmiin paistava aurinko, vuoret, joilla on vielä lunta!
Tämä vuori pitäisi parin viikon päästä valloittaa…
Herkkulounas kympillä, sandwichejä, sconsseja ja cupcakeja! 🙂
Loch Nessin huippumaisemat oli kun suoraan Suomesta!
Skottihuumoria…
Loch Ness, ei nää hirviöö ei, ehkä se pelkäs aurinkoo, joka ilahdutti meitä kyllä!
Kerrankin lähetin edes muutaman postikortin.
Vanhalla patsaalla oli hattu!
Joku oli hukannu tiikerinsä, nostettiin se tienvarteen turvaan!
Se lokki kakkas sen patsaan päähän…
Maisemia aivan Edinburghin keskustasta, rakastan!
Huipulla! Täältä näki koko kaupungin ja meren ja rantoja ja maisemia ja kaikkee!
Niinku esim. tämmösiä maisemia!
Päästiin rannallekin!
Ja haaveiltiin omasta pikkuveneestä!
Päädyttiin vahingossa syömään superhienoon Intialaiseen, jossa Angelikaa koitettiin saada treffeille omistajan pojan kanssa!
Poseerattiin kreikkalaisen monumentin edessä, kuvittelen, että tältä näyttää Ateena!
Ja mikä tärkeintä, bongattiin aito Edinburghilainen pulu!

Ja loppuun vielä muutama random-kuva ja kuuluminen, kun viime kerralla jäi noi kuulumisten turisemiset vähän vähemmälle. Tänään oli siis loistopäivä, olin koko päivän tosi mielenkiintoisessa koulutuksessa, joka käsitteli seksuaalivähemmistöihin kuuluvien nuorten kohtaamia ongelmia ja sitä, miten nuorille tarkoitetuista palveluista saataisiin sellaisia, että myös seksuaalivähemmistöt kokisivat palvelut omikseen ja miten esimerkiksi seksuaaliterveysopetuksesta saadaan kaikille sopivaa. Superkiinnostavaa ja tosta sai ammennettua vaikka mitä ideoita ja ajatuksia, joille on varmasti käyttöä sitten joskus valmistuneena terkkarina. Ja sain mun superkalliin uuden kalenterin postista! Ja kävin joku viikko sitten tsekkaamassa stonehengen ja leivottiin Sannan kanssa munkkeja!

Huomatkaa suomenkielinen tervehdys!!
Ne herkkumunkit!
Ja se autosta bongattu Stonehenge!
Eipä mulla kai muuta, heippa!
-Laura
Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus