Pallontallaajat.net
Valikko

Tuikitavallinen viikko!

Heippa hei toverit rakkaat!

Tällä viikolla on ollu niin tavallinen viikko kun ihmisellä voi vaan olla ja ajattelinkin jakaa sen teijän kanssa, koska joku kyselikini, että onko mulla tavallisia viikkoja ollenkaan, kun oon aina vaan reissussa tai jossain. Mutta ehei, tavallisiakin viikkoja mahtuu messiin ja tässä malli yhdestä niistä! Ja tämmösellä tylsän tavallisella viikolla ei oo paljon kamera viuhunu, joten eipä kuvia tällä kertaa, ens kerralla sit…

Maanantai

7:45 herätys
8:35 vesisateessa kävellen töihin
9-10 sähköpostien lukemista ja vastailua, viikon aikataulun suunnittelua
10-12 kokoustamista ensin viikkopalaverin merkeissä ja sitten health promotion team meeting
12-13 lounastauko, facebookkailua ja syömistä
13-16 toimistohommia ja lisää viikon ohjelman pläänäilyä
16-17:30 klinikan vastaanottoon auttaan ja kun pahin asiakasryntäys on ohi toimiston sulkeminen ja kotia kohti ruokakaupan kautta
18:30-> syömistä, datailua, kämppisten kanssa touhuilua, ei mitään erikoista

Tiistai

Sama kaava kun maanantainakin, paitsi että klinikka oli kiinni ja ei ollu kokouksia, eli tylsiä toimistohommia eli klinikan paperihommia, tulosten kirjailua koneelle, sähköposteja, materiaalien läpikäyntiä ja suunnittelua, haaveilua ja facebookkailua hela dagen vaan ja illaks kotiin…

Keskiviikko

Vähän eri kaavalla tänään, taaskin 9-17 toimistolla, mutta nyt aamupäivän olin pakkaamassa kortsuja muitten vapaaehtosten kanssa kahden viikon päästä koittavaa Glastonburya varten (15000 kortsua pitäis saada pakattua, mutta saatiin jo kai 2000pakattua keskiviikkona!) ja sitten iltapäivän istuin toimiston vastaanotossa ottamassa vastaan puheluita ja ohjaamassa asiakkaita oikeisiin paikkoihin ja oikeitten ihmisten luo. Ja illalla opittiin sit taas muutama sana lisää espanjaa ja illalla myöhään kotiin nälkäisenä ja kiukkuisena.

Torstai

9-12 toimistohommia ja illan workshopin valmistelua
12-16 meen torstaisin tekeen mun Red Cross elementtiä Punaisen Ristin Refugee servicelle, eli normaalisti semmoseen päiväkeskukseen, mutta tällä kertaa toimistolle, eli one-to-one neuvontaa asiakkaille, tällä kertaa yks perheenyhdistämispaperisota, yks ruoka-avustuskeissi, yks asiaton vuokranantajatapaus ja yks viestinvälitys, eli tracing-tapaus. Superkiinnostavaa!
16-20:30 Terrence Higgins Trustin toimiston kautta kohti Keynshamin nuorisotiloja, joilla vedin illalla pari työpajaa nuorille kehonkuvasta, itsensä hyväksymisestä ja mediasta.
21:30 Kotona! Äkkiä ruokaa naamaan ja nukkuun

Perjantai

Vähän normia aiemmin hereille ja koko päivä 4YP:n järjestämässä koulutuksessa, jossa puhuttiin mm. pornosta, sexting:istä (mikä on tälle suomen kielinen sana?!?) eli alastonkuvien lähettelystä ja siitä, miten laki suhtautuu näihin asioihin nuorten kohdalla. Tutustuttiin tarjolla oleviin materiaaleihin, mietittiin miten puhua nuorille näistä asioista ja mitä tehdä, jos tulee ongelmia vastaan.

Ja nyt sitten kotona ja viikonloppua odotellen 🙂 Tämmöstä tällä kertaa, niin normiviikko kun vaan voi täällä olla! Huomenna sitten pienellä päiväreissulle etelä-rannikolle, vaikka sääennuste ei näytäkkään kovin aurinkoiselta, palaillaan tähän sit ehkä sunnuntaina!

Hauskaa viikonloppua!
-Laura

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus