Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Durdle door ja muutama kilometri Jurassic Coastia - Kaiken maailman matkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Durdle door ja muutama kilometri Jurassic Coastia

Heippahei!

Kuten viime tekstin lopussa mainitsinkin, lähdettiin siis eilen Angelikan kanssa vallottaan pieni pala Englannin etelä-rannikkoa. Napattiin (liian) aikaisin lauantai-aamuna juna kohti Weymouthia ja aamutorkkujen jälkeen oltiinkin sitten jo perillä. Kauaa ei aikaa tuhlailtu Weymouthissa, vaan napattiin taksi Lulworth Covelle, vaikka hinta (n. 30puntaa) vähän kirpaskin. Julkinen liikenne tuolla tuntui vaan niin mahdottomalta kuviolta, että päätettiin vähän revitellä, kun taskurahakin tuli perjantaina tilille…

Aamutuimaan reissuun lähdössä, vähän on kiree hymy, jos pitää lauantaina herätä herätyskelloon…

Sieltä lähdettiin sitten merimaisemissa käveleen kohti Weymouthia. Kokonaisuudessaan matkaa takaisin Weymouthiin ois kertyny semmonen 19km, mutta jouduttiin luovuttaan noin 15kilometrin jälkeen, kun Angelikalla ei ollu oikeen kunnon kenkiä ja se kompuroi polvensa verille rantakivikossa. Leikittiin sitten vähän lisää porvareita ja napattiin vielä toinen taksi samalle päivälle, kun siitä pikkukylästä ei ollut sitten minkäänmoista julkista liikennettä takaisin päin.

Tuolla oli vaikka kuinka uimareita, kiipeilijöitä ja koiria uimassa ja kiipeilemässä

Jokatapauksessa oli hieno päivä, sadettakaan ei saatu, vaan semmonen kunnon hiostava ukkosta enteilevä keli koko päiväks ja muutama pilkahdus auringostakin! Uimaan ei kuitenkaan päästy, vaikka bikinitkin oli mukana, koska koko ranta oli semmosta pikkukivee, missä oli tosi ikävä kävellä ilman kenkiä. Maisemat kuitenkin oli taas kerran rannikolla upeita ja haaveilenkin, että ehkä vielä joku päivä teen comebackin tänne ja talsin läpi koko south-west coast pathin, eli semmonen pieni kahden kuukauden vaellusreissu 😀

Lulworth Cove
Durdle door
Näin lähelle talviturkin kastamista päästiin tällä kertaa..
Ansaittu lepotauko ton edellisessä kuvassa olevan mäen kipuamisen jälkeen.
Reissuevästä!
Väsyneet jalat ja vihdoin alasrullatut housut, kun ilta alko edes vähän viiletä

Nyt väsynyt reissaaja kiittää ja kuittaa, menee varmaan vähän pidempään nyt ennenko pääsen taas päivitteleen, tiistaina lähtö Skotlantiin Highlandseille vaelteleen ja Ben Nevistä vallottaan, sit puolitoista päivää lepoa ja pyykkäystä kotona ja suunta Glastonburyyn, eli seuraavan kerran kotona kunnolla ajan kanssa oon vasta heinäkuussa, hurjaa!

Hauskaa alkavaa viikkoa ja juhannusta sinne kaikille, juhlikaa ja juokaa ja saunokaa, mutta älkää hölmöilkö liikaa 🙂

-Laura
Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus