Pallontallaajat.net
Valikko

Tuskaisen onnelliset terveiset!

Heippahei ja huokaus!

Ei oo ehtiny kuulua oikeen mitään paitsi että koneesta hajos äänet, pesukone hajos kämpiltä ja mää oon opiskellu viime viikon torstaista asti silmät ristissä tähän iltapäivään asti, kun sain vihdoin KAIKKI avoimen yliopiston esseet palautettua! Mikä helpotus, vaikka missasinkin lopulta kuulemma kesän kivoimmat festarit Bristolissa… Ei varmaan ainakaan viimesistä sieluntuotoksista kiitettäviä kannata odotella, mutta josko menis kaikki läpi niin voisin olla ylpeä suorituksesta, paitsi en siitä, että tiesin ne deadlinet jo öö, marraskuussa ja silti väänsin niitä tässä nyt viikkoo ennen vikaa palautuspäivää, hups. Mutta näinhän se aina menee mun kanssa 😀 Ja uskon, että Balloon fiesta tulee oleen hienompi kun tän viikonlopun festarit!

Jaja eipä tässä muuta, huomenna normityöpäivä, sit keskiviikkona lähtee loma käyntiin, suunnataan eka Southamptoniin kattoon Leijonakuningas-musikaali (yh, itken jo valmiiks Mufasaa), kun ei saatu enää Lontooseen lippuja. Sit torstaina muutaman tunnin puristus töissä ja sit tää neiti lähtee Eurooppaan, eli bussin nokka kohti Amsterdamia ja Brysseliä, joissa tarkotus viettää molemmissa pari päivää, en malta odottaa! Sit takas tänne ja enää muutama hassu työpäivä töitä.

Tämmöstä tällä kertaa! Ja lopuks vielä kaunis webbikamerakuva musta vääntämässä esseitä viimeyönä, nams!

 

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus