Pallontallaajat.net
Valikko

Heihei Englanti!

Hejsan!

Meikä on laskeutunut nyt turvallisesti Tanskan maaperälle ja Englannin pölyt ja hajonnut kaakaopurkki(…) pudisteltu pois rinkan pohjalta. Täällä vietetään seuraava reilu viikko ja sitten takasin Suomen kamaralle. Oon täällä siis Punaisen Ristin Leadership Academyssä ja koitan postaillakin tän kurssituksen aikana, kun jonkun sortin matkakertomus kuuluu mun matkan ohjelmaan ja kuulemma saan sen tänne blogiin runoilemalla toteuttaa 🙂

Lyhyesti kuitenkin vielä Skottejen kuulumisia ennenkon meijän ohjelma täällä pääsee virallisesti käyntiin. Haikeissa tunnelmissa meni vika viikko Skoteissa järjestetyssä Final Evaluation-seminaarissa, jossa puitiin kuluneen vuoden parhaita ja huonoimpia hetkiä, opittuja asioita ja sitä, mitä tehdä nyt tästä eteenpäin. Jokainen osallistuja tirautti jossain välissä kyyneleitä, mutta onneks naurua riitti sitäkin enemmän, vaikka heippojen sanominen lopussa tekikin tiukkaa.

Tässä vielä muutama kuva viikolta, toivotaan, että kuva kertoo enemmän kun tuhat sanaa, kun turhan pitkään runoiluun ei nyt oo aikaa.

Ehkä me ihan vähän juhlittiin…

 

Ja testattiin yhteishenkeä

 

Haastettiin itsemme
Ja mä en osunu palloon, oon ikuisesti masentunut tästä epäonnistumisesta

 

Vietin aikaa mun lempparisuomitytön kanssa <3
Ja vähän muittenkin 🙂

 

Rakennettiin itse vene, jonka kyydissä vähän jännitti…
Siinä meni sitten talviturkki, kun ei ollukkaan niin kestävä tuo itserakennettu paatti…
Vaatteet on varmaan vieläkin märät ja mudassa.

 

Ja rakkautta laivalla, kun risteiltiin ympäri Loch Lomondia

Oli ihana viikko ja vielä superimpi vuosi, kiitos kaikille matkassa olleille ja nyt matka kohti unelmia jatkuu täällä Tanskassa!
Terkuin,
Laura

 

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus