Pallontallaajat.net
Valikko

Eka päivä Tanskassa check.

Heippa!
Terkut Tanskasta, eka päivä pulkassa ja taskuun on jäänyt ajatuksia mm. siitä, mitä on nuorten johtajuus tai ohjaaminen, vertaisohjaaminen ja miten erilaisia haasteita eri kansalliset yhdistykset kohtaakaan. Saatiin myös vähän isompia rouvia ja herroja puhumaan, mm. Tanskan Punaisen Ristin pääsihteeri, Tanskan nuorten Punaisen Ristin puheenjohtaja ja Punaisen Ristin Youth Commissionin Euroopan edustaja, joten isoja ajatuksia saatiin myös kuunnella. Uusia leikkejä ja aktiviteetteja on tarttunut matkaan ja paljon inspiraatiota ja motivaatiota palata takaisin Suomeen toteuttamaan kaikkia näitä ideoita! 35 nuorta, 17-33-vuotiasta vapaaehtoista, 16 eri kansallisuutta ja loistotyyppejä, eikai tästä voi tulla kun hyvä koulutus! Palailen myöhemmin syvällisempien ajatuksien kanssa, mutta nyt halusin vaan jakaa teille videon, joka toivottavasti vähän avaa sitä, mitä me täällä touhutaan nää seuraavat 11 päivää, olkaatte hyvät 🙂

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus