Pallontallaajat.net
Valikko

Herätetään blogi henkiin, koska meikä lähtee Malagaan!

Heippahei piiitkästä aikaa toverit!

Ajattelin, että nyt ois korkee aika herättää blogi jälleen eloon, koska vaihtoon lähtöön on enää kuukausi (tosin lentolippuja mulla ei vieläkään oo…) ja alkaa olla aika taas keräillä tavaroita kasaan ja suunnata pois täältä koti-Suomen rauhasta ja ennen kaikkea talvesta.

Syksy meni täällä Tampereella hurjan nopeesti ja kiireisissä merkeissä. Muutin heti silloin syyskuussa Enkuista palattuani uuteen kämppään, alotin uudet työt ja hyppäsin vuotta myöhemmin aloittaneiden messiin koulussa tiukalla lukkarilla. Paluukulttuurishokista kärsin oikeen urakalla ja sosiaalinen elämä jäi aika taka-alalle kun painoin koulun kanssa eteenpäin ja kirin vuoden aikana muuttuneen opetussuunnitelman. Tulin myös valituksi Punaisen Ristin valtakunnallisen nuorisotoimikunnan varapuheenjohtajaksi ja ensi kesän suurleirin kansainvälisten asioiden koordinaattoriksi, mitkä tietysti toi myös aimo läjän uusia haasteita ja juttuja elämään. Ja tän kaiken ohessa oon tietysti myös totutellut elämään ilman kahta hyvin rakasta ystävää, jotka ei ollut täällä odottamassa enää kun tulin takas, mutta onneksi myös muutama uusi ihminen on elämään tullut ja ystävän paikan lunastanut syksyn aikana. Ja reissuunkin pääsin, oltiin kämppiksen kanssa jouluna kolme viikkoa koluamassa Kolumbiaa ja se vasta oli mahtava reissu, ehkä voisin siitä postatakkin jossain välissä, koska kuvia on sieltä hurja läjä!

Mutta nyt on suunta tulevaan, vielä 3 viikkoa mielenterveysharjoittelua jäljellä Pitkäniemen psykiatrisessa sairaalassa ja sitten toivottavasti saadaan kimpsut ja kampsut kasaan ja suunta lentokentälle. Malagan päästä meillä ei vielä siis oo muuta tietoo, kun se, että harjoittelupaikat on, mutta tarkat päivämäärät ja harjotteluosastot puuttuu. Että tässä on nyt jo päässyt tutustumaan tähän espanjalaiseen mañana, mañana-kulttuuriin. On meinaan tämmöselle kontrollifriikille haastetta tässä odottelussa ja epätietoisuudessa, voin kertoo… Mutta sisätautien ja kirurgian harjoittelua ja kotihoidon tai sairaanhoitajan vastaanotto-harjoittelua pitäisi saada tehtyä ja Espanjassa viihtyä se noin kolme kuukautta.

Palaillaan siis kun jotain selviää lisää, pidän teijät ajantasalla kyllä varmasti siitä, kuinka lämmintä Espanjassa jo on, kun te kärvistelette täällä vielä pakkasissa 🙂

Terkuin,

Laura

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus