Pallontallaajat.net
Valikko

Aikaisia uudenvuodenlupauksia

Hei, erittäin hyvää ja onnellista vuotta 2016 jo näin etukäteen!

Meikä on hoitoalan ahkerana uurtajana yllättäen vuodenvaihteen työn touhussa (tai no okei, en töissä just silloin, mutta huomisen myöhäisessä iltavuorossa ja uudenvuodenpäivän aikaisessa aamussa, joten eiköhän vuodenvaihde mee omassa sängyssä…), joten päätin jo etukäteen paljastaa teille mun isoimmat uudenvuodenlupaukseni höystettynä satunnaisilla otoksilla tältä vuodelta, toivottavasti tässä nyt ei oo mitään semmosta juttua, että mun koko vuosi on nyt huonoa onnea täynnä, kun paljastan ne näin jo 25h etuajassa, hui!

P1030123

Ensimmäinen lupaus on sama vanha lupaus, jonka opin monta vuotta sitten rakkailta ystäviltä, ja jonka olen uusinut jo useampana vuonna, mitä sitä hyvää lupausta suotta vaihtamaan! Elikkäs, jalosti ja kunniani kautta lupaan taas tänä vuonna, niin rohkeasti kuin vain pystyn, tarttua uusiin tilaisuuksiin ja vastata aina kyllä uusille ideoille, jos mikään seuraavista ehdoista ei täyty; Ei-sanan saa sanoa vain, jos olen jo kyseistä hommaa kokeillut ja sen tylsäksi todennut, kyseinen homma on mun moraalia tai lakia vastaan, se vaarantaa mun tai jonkun muun hengen tai terveyden tai se on taloudellisesti tai ajallisesti täysi mahdottomuus.

WP_20141227_17_44_23_Pro

Ekaa kertaa Etelä-Amerikassa, maisemia Bogotasta!

Tämä lupaus on vuosien saatossa osoittautunut mitä loistavimmaksi, varsinkin kun sen möläyttää kaikille vähänkään yllytyshullummille tai muuten vaan vauhdikkaammille kavereille. Tämä lupaus on vienyt mut viime vuosien aikana vaikka ja millaisiin tilanteisiin, joten odotukset taas alkavan uuden vuoden osalta on korkealla! Esimerkkinä mainittakoon, että tämä maailman pahin vilukissa on muunmuassa käynyt avantouimassa, syönyt superhienossa ravintolassa, kohdannut hämähäkkikammonsa, ostanut extempore lentoliput Kolumbiaan, lähtenyt mukaan hulluihin projekteihin, seikkaillut Tinderin ihmeellisessä maailmassa, päätynyt Punaisen Ristin valtakunnallisen nuorisotoimikunnan varapuheenjohtajaksi ja tämän kaiken päälle paljon muuta hullua ja hulvatonta. Eli harvemmin oon tätä lupausta katunut!

P5120573 (2) pienempi

Ekaa kertaa suppailemassa, rakastuin!

Toinen lupaus kattaakin sitten seuraavat 7 vuotta, eli lupaan tavoitella tähtiä, eli sitä, että jokainen tämän maapallon seitsemästä maanosasta olisi etelämannerta myöten vierailtu siihen mennessä, kun meikällä pärähtää mittariin kolmekymmentä ikävuotta. Siihen on vielä se reilu puoli vuosikymmentä aikaa ja listasta 3/7 on jo saavutettu, kun Euroopassa, Etelä-Amerikassa ja Afrikassa on tullut käytyä, mutta vielä Aasia, Australia ja Osenia, Pohjois-Amerikka ja Etelämanner odottaa seikkailuja.

Aasiassa haaveena olisi päästä ainakin ylittämään Venäjä junaillen trans-siperialla, vallata vuoria Nepalissa ja reppureissata Kaakkois-Aasiassa. Oseaniasta silmiin nousee ensimmäisenä vaeltaminen Uudessa-Seelannissa ja roadtrip Australian rannikolla. Pohjois-Amerikassa näkyy myöskin luontoa ja haaveena olisi ottaa auto vuokralle ja kurvailla pitkin poikin Kanadan ja Jenkkien kansallispuistoja teltta ja vaelluskengät takakontissa. Ja no, Etelämantereesta en osaa sanoa muutakun että pingviinejä!

PC300011 pienempi

Vaikka omaa hymyään ei itse osaa arvostaa, niin kyllä tuommoisen onnen ilmeen soisin olevan naamallani vähän useammin 🙂

Ja täytyy nyt vielä loppuun lisätä, että kyllähän mä lupaan toki noiden kahden lupauksen rinnalla myös vähentää herkkujen ahmimista ja harrastaa enemmän liikuntaa ja tehdä enemmän ruokaa kotona ja panostaa opiskeluun ja huolehtia itsestäni paremmin ja tuijottaa vähemmän netflixiä, viettää enemmän aikaa perheen ja ystävien kanssa ja muut perusjutut, mitä pitää luvata itselleen aina joka sunnuntai uudelleen, että ensi viikolla sitten.

Ja on tuolla Afrikassa, Euroopassa ja Etelä-Amerikassakin vielä niin tuhansia paikkoja, joita haluan nähdä ja tuhansia polkuja, joita haluan tallata, että ihan hirvittää, miten tässä elämässä ehtii tarpeeksi tehdä ja nähdä! Jos ihan realistisia ollaan, niin ensi vuodelle tuskin noista uusista mantereista mikään mahtuu, kun kevät menee Afrikassa ja sitten on varmasti tili sen verran tyhjä, että loppuvuoden voi keskittyä koulusta valmistumiseen ja nauttimaan kotimaanmatkailusta ja ehkä lähireissuista Euroopassa. Voi kun ei tarvitsisi tehdä töitä ja opiskella, vaan voisi vaan heittää rinkan selkään ja kadota maailmalle juoksemaan unelmien perässä!

WP_20150710_13_20_04_Pro

Töitten parhaita hetkiä viime kesältä!

Mitä te ootte suunnitelleet uudenvuodenlupauksiksi?

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

5 Kommentit

 • Vastaa Nina 31.12.2015 00:50

  NAINEN MÄ LÄHDEN SUN KANSSA TRANS-SIPERIAN JUNAAN!! Se on yks asia mun elinikäisellä to do-listalla isoimmissa keskitysleireissä vierailujen lisäksi 😀

  • Vastaa Laura 11.1.2016 17:32

   Nyt mää vastaan sulle! Tulen kanssasi koska vaan trans-siperialle jos sää tarjoot ja jos ite joudun maksaan niin sit voi mennä vähintäänkin ens vuodelle, ku tossa on semmonen pieni Afrikan keikka välissä! Mutta Puolaan saa superhalpoja lentoja, joten miten ois ens syksynä pitkä viikonloppu Puolassa ja samalla visiitti Auschwitziin, se on myös mun to do-listalla!

   • Vastaa Nina 11.1.2016 19:26

    No trans-siperiaa joudutaan kyllä hetki odotella kun ei munkaan lompakosta mitenkään tuota rahaa tursuile, mutta sitä ennen ei kumpikaan kuole ennen kuin kyseinen matka on koettu! Ja nyt oli kuule sen verran hyvä ehdotus, että tähän joutuu oikein tarttua, etenkin kun tuommoisen kokeneen matkaajan ja eroottisen naisihmisen kanssa pääsee matkaan!

    • Vastaa Laura 11.1.2016 19:36

     Kuulostaa suunnitelmalta, pidämme tämän siis mielessä kun palaan Keniasta ja sit buukkaillaan reissua! 🙂

     • Nina 11.1.2016 21:45

      Aivan ehrottomasti!

  Jätä vastaus