Pallontallaajat.net
Valikko

#IGTravelThursday: Vuoden 2015 top10 kuvat Instassa

Moi!

Palataan vielä kerran viime vuoteen ja sen tykätyimpiin hetkiin matkailun näkökulmasta! Liityin Instagramiin vasta viime vuoden alkupuolella 100 Happy Days – haasteen saatuani ollessani lähdössä vaihtoon Espanjaan. Ensimmäiset 100 kuvaa ovatkin tuon haasteen kuvia. Jäin kuitenkin tuon sadan päivän aikana ihan koukkuun instaan ja tässä nyt koko ensimmäisen instavuoteni tykätyimmät kuvat siinä järjestyksessä, kun ne instaan vuoden aikana ilmestyivät! Noista kuvista 9/10 liittyy jollain tapaa matkailuun joko kotimaassa tai ulkomailla, joten eiköhän sekin kerro jotain tästä kroonistuneesta matkakuumeestani 🙂 Joten tässä vuoden parhaat palat, olkaa hyvät:

InstagramCapture_a490dbf7-ee97-4a10-992c-0b43659ee402

Ensimmäinen kuva on vaihto-opiskeluni ajalta Espanjasta ja otettu elämäni ensimmäisen neurokirran leikkauksen, eli suomeksi aivoleikkauksen jälkeen. Sain avustaa sujuvaa englantia puhunutta kirurgia vaikka kuinka paljon ja olin ihan liekeissä tuon päivän jälkeen, vaikka leikkaussali ei se mun juttu ollutkaan. Ja kyllä, Espanjassa oli täysin ok olla kello kädessä leikkaussalissa, tosin leikkauksen aikana se oli tuolla takin hihan alla.

InstagramCapture_1cf3babc-551a-40d3-8be3-304f0d83f6aa

Tämä kuva on Marokon puoleisesta Saharasta, ja muistaakseni jo blogissakin nähty. Mahtava auringonlasku ja yksi elämäni kauneimmista hetkistä!

InstagramCapture_2f6b890e-d25a-498d-9fb3-dadfe62dc5e6

Vaihdon jälkeen koitti paluu töiden ääreen. Aina kun hyvä sää yllätti, retkeiltiin ja seikkailtiin ympäri Tamperetta asiakkaiden kanssa. Tämän kuvan ottohetkellä oltiin yhden kehitysvammaisen pojan kanssa piknikillä Pyynikin lähellä venerannassa.

InstagramCapture_9dbc5cfa-6832-4b02-801d-96ce5f8e24fe

Töiden lomassa harrastettiin Essin kanssa kotimaanmatkailua ja käytiin Helvetinjärvellä patikoimassa päiväreissu ja paistamassa kesän ekat makkarat.

InstagramCapture_163c391d-b23b-438e-a05f-84e1b53b4a08

Heinäkuun alussa otettiin kahden ystävän kanssa auto alle ja lähdettiin kohti Haltin vaellusta. Juhannuksen jälkeen kyseinen reitti oli kuitenkin vielä täynnä lunta, joten reissusuunnitelma muuttui extempore-roadtripiksi Pohjois-Norjassa. Käytiin tekemässä päivävaellus Mallan luonnonpuistoon kolmen valtakunnan rajalle ja tässä maisemat meidän yöpaikaikalta.

InstagramCapture_068d5570-7fca-447f-ac73-7af8acc18b6c

Tämäkin kuva on tuolta roadtripiltä, kun kokkailtiin ruokaa ihan Nordkappin lähettyvillä. Vaikka oli heinäkuu, oli ihan jäätävän kylmä, mutta maisemat lämmitti mieltä!

InstagramCapture_0dca1fd4-5c4b-4f5f-87ca-faa6c89fedd9

Syksyn myötä viihdyin enemmän Tampereella, ja tämä herkkuannos tuli syötyä Pyymäen Omassa kahvilassa aivan Tampereen keskustassa, suosittelen vierailemaan, oli meinaan aikamoista herkkua!

InstagramCapture_47c0b29f-b462-4dfc-ad87-220758aec195

Tämä kuva onkin sitten silmäpusseineen se ainoa kuva, jota ei millään tapaa voine laskea reissuvinkiksi tai retkikuvaksi, mutta se nousi tykätyimpien kuvien kärkijoukkoon. Kävin meinaan 10 vuoden vapaaehtoisuran jälkeen vihdoin Punaisen Ristin vapaaehtoisten peruskoulutuksen aloittaessani vapaaehtoisena Tampereen nuorten turvatalolla.

InstagramCapture_8e65bbc2-f4fe-4b5d-9e1a-a8b71d96b409InstagramCapture_307ac5f7-e763-44e4-a05c-c46f0f93c9eb

Ja viimeiset kaksi kuvaa liittyvätkin sitten tähän vuoteen, eli viime vuoden tykätyimpiin kuviin pääsi kaksi Kenian matkaan liittyvää kuvaa. Reissun suunnittelu alkoi kovalla tohinalla jo viime syksynä ja nyt kun lähtöön on enää reilu kuukausi alkaa tahti kiihtyä ja tästä aiheesta varmasti täällä blogissakin nähdään postauksia jatkossakin!

Tällainen oli minun vuoteni Instagramissa, mitä tykkäsitte?

Tämä blogikirjoitus on osa Instagram Travel Thursday -tempausta, jonka järjestäjinä toimivat RIMMA+LAURA -matkablogi, Travellover ja Muru Mou. Liity sinäkin mukaan tempaukseen ja jaa reissuinspiraatiota käyttämällä Instagramissa tunnistetta #IGTravelThursday! Lue tempauksesta lisää täältä. Minut löydät Instagramista nimellä @laurammus.

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

7 Kommentit

 • Vastaa Jenna / Journey Diary -matkablogi 7.1.2016 20:07

  Huikeita etenkin nuo luontokuvat! 🙂 Reissuiloa myös vuodelle 2016!

  • Vastaa Laura 11.1.2016 17:29

   Kiitos! Reissuiloa sinnekin, kävin kurkkaamassa sun blogia ja ei sunkaan mennyt vuosi huonolta näyttänyt, ah mitä maisemia! 🙂

 • Vastaa Terhi / Muru Mou 11.1.2016 18:01

  Extempore roadtrip Pohjois-Norjassa kuulostaa ikimuistoiselta reissulta! Ja tuo kokkailukuva onkin näistä minun suosikki 🙂

  • Vastaa Laura 11.1.2016 19:38

   Sitä se ehdottomasti oli, kun kaikki piti suunnitella vasta kun oltiin jo reissun päällä 😀

 • Vastaa Annika | Travellover 11.1.2016 18:35

  Sahara-kuva on ihan mieletön! Aivoleikkaukseen minua ei ehkä saisi, mutta epäilemättä hieno kokemus alan ihmiselle! 🙂

  • Vastaa Laura 11.1.2016 19:37

   Vielä mielettömämpi oli tuo Sahara ihan livenä! Ja heh, en mäkään ehkä tuolla leikkaussalissa työkseni viihtyisi, mutta kokemuksena mitä mielenkiintoisin! 🙂

 • Vastaa #IGTravelThursday: Afrikan reissun parhaat palat - Kaiken maailman matkoja 3.8.2017 10:49

  […]  Tämä blogikirjoitus on osa Instagram Travel Thursday -tempausta, jonka järjestäjinä toimivat Travellover, Vagabonda ja Skimbaco. Instagram Travel Thursday eli tutummin #IGTravelThursday yhdistää matkailijoita Instagramissa. Hästägin takaa pääset seuraamaan tilejä ja lukemaan postauksia, joissa matkailu ja Instagram kohtaavat. Aiemmat #IGTravelThursday-postaukseni pääset lukemaan tästä ja tästä.  […]

 • Jätä vastaus