Pallontallaajat.net
Valikko

Kun opiskelu haittaa muuta elämää

Heippa!

Anteeksi pieni blogihiljaisuus, opiskelun jatkuminen on kummasti häirinnyt muuta elämää ja aika on kulunut koulukirjojen keskellä. Tai oikeastaan pahvilaatikkomeren keskellä, koska Kenian reissu lähenee ja lähenee ja kämppä alkaa olla vähitellen pakattuna laatikoihin, kun avaimet pitäisi luovuttaa tän kuun lopussa. Ensi viikolla on vielä edessä kolmen yön reissu Budapestiin, eli sinne kaikki vinkit on tervetulleita! Sitten kulutankin viimeiset viikot äidin sohvaa, ennenkun on aika heittää rinkka selkään ja lähteä tutkimaan Keniaa.

DSC_000002 2

Rauli Virtasen Reissukirja – Reissuinspiraatioita parhaimmillaan!

Käytiin myös viikolla hakemassa koulun laitoshuoltajalta yks kassillinen kaikkea harjoittelua varten tarvittavaa. Onneks lentolippuihin kuuluu kaksi ruumaan laitettavaa laukkua, koska yks kassi meni jo siinä, kun lastattiin laukkuun mm. pari litraa käsidesiä per naama, neljä pakettia hanskoja, sidostarpeita, ruiskuja ja neuloja, vähän perusnesteitä ja kanyyleita ripulin varalle, maskeja ja essuja, steriilejä hanskoja ja kaikkea muuta pientä tilpehööriä, mitä koulu meille lahjoitti. Käytetään varmasti suurin osa noista itse harjoitteluiden aikana, ja loput sitten lahjoitetaan paikallisille. Pakkasin nuo itse semmoiseen kassiin, että voin koko kassin hylätä Kisumuun, kun lähdetään reissuun, ettei sitten tarvi raahata mukana kun rinkkaa ja päiväkassia.

kuva

Välineitä joka lähtöön..

Lariamitkin on nyt jo parilta viikolta testailtu ja taas yksi stressinaihe poistunut harteilta, kun ne näyttää sopivan mulle vallan mainiosti, ei unettomuutta tai levottomia unia, ei ahdistusta tai edes sitä psykoosia! En tiiä miten jännitinkään sitä niin paljon, vaikka tietystikkään suurimmalle osalle ei mitään tule, mutta jotenkin olin ihan vakuuttunut, että mä oisin se, joka sais ne kaikista pahimmat sivuvaikutukset… Kolerarokote odottaa vielä jääkaapissa, ehkä huomenna vetäisen senkin alas, niin sitten on ennen reissua otettavat rokotteet kunnossa, vielä pitää allergia- ja astmalääkkeet käydä hoitamassa kuntoon, niin sitten oma terveydenhuolto lienee kunnossa.

DSC_0033

Aurinkorasvat ja hyttysverkot pakattuna!

Ja hurjasti kiitoksia viime postaukseen saamistani vastauksista, voittaja on nyt arvottu ja hänelle lähetetty sähköpostia, laita vastausta tulemaan niin saan kirjan postiin! 🙂 Nyt pitää vaan sitten kai alkaa kirjoitella tota tehtävää kuntoon, kun teemat on selvillä!

Nyt jatkan taas opiskelua ja palaillaan seuraavan kerran varmaan Budapestin reissun teemoilla!

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus