Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pikainen irtiotto arjesta: 18 tuntia Tallinnassa - Kaiken maailman matkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Pikainen irtiotto arjesta: 18 tuntia Tallinnassa

Moi!

Vaikka Keniaan lähtö on jo ihan nurkan takana (10 päivää lähtöön!), tiukka tammikuu koulussa on verottanut omansa ja kaivattiin kahden ystävän kanssa pientä taukoa arjesta. Yhteisiä viikonloppuvapaita kalentereissa oli tasan yksi ja tiedossa oli, että tämän viikon maanantai ja tiistai olisivat tenttejä täynnä, eli aikaa oli vain pikaistakin pikaisemmalle pikareissulle. Otettiin siis suunnaksi minulle tuttu ja turvallinen, mutta yhdelle meistä ihan uusi tuttavuus, eli Tallinna, jonne pääsee Tampereeltakin ihan hetkessä ja mikä parasta, kohtuuhinnalla.

DSC_0110

Vasta viime vuosina olen oppinut, että Tallinna on paljon muutakin kun suomalaisten viinarallia ja tuntuu, että tuosta kaupungista löytyy kompaktista koosta huolimatta aina uutta nähtävää ja löydettävää. Kaunis vanhakaupunki, hyvät shoppailumahdollisuudet, mukava tunnelma ja mikä tärkeintä, huippuhyvät ja kohtuuhintaiset ravintolat ja kahvilat saavat minutkin suuntaamaan vähintäänkin kerran vuodessa lautalla kohti Viroa.

DSC_0248

Ei pettänyt Tallinna tälläkään reissulla, löydettiin meinaan mullekkin vaikka ja mitä uutta, kun kierreltiin vanhaakaupunkia ja käytiin tutustumassa loistavaan gluteenittomaan ravintolaan, Telliskivissä sijaitsevaa Kivi, Paber, Käärid-ravintolaan. Täysin gluteenitonta ruokaa tarjoava ravintola yllätti tällaisen paatuneen leivänmussuttajan loistavalla ruualla, mukavalla sijainnilla ja kivalla tunnelmalla, suosittelen kokeilemaan. Pöytävaraus tosin kannattaa tehdä, koska mekin saatiin vain tuurilla pöytä. Naapurista löytyy tuolta myös loistava viini- ja olutkauppa, joka voittaa superalkot ihan tuhat-nolla ja sai tällaisen siiderihifistelijän ihan fiiliksiin!

DSC_0257

Mutta nyt vähän kuvia täydelliseltä tyttöjen reissulta, tällä kertaa kerrankin laatukuvia, kun tarjolla on mun kännykkäräpsyjen sijaa Hannan kuvaamaa laatutavaraa! Ja niin, Hannan kuvia ovat nuo aiemmatkin kuvat.

DSC_0159 DSC_0181 DSC_0190 DSC_0052 DSC_0257DSC_0263

Oi, näitä tyttöjä tulee kyllä ikävä!

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus