Pallontallaajat.net
Valikko

Viikonloppuaktiviteetteja Kisumussa eli makoilua Kiboko Bay Resortilla ja veneilyä hipposafarilla

Moikka!

Uusi työviikko ja perehtyminen family planning-maailmaan on alkanut, mutta ajattelin vielä kirjoitella muutaman sanan tämän ja viime viikonlopun ohjelmasta täällä. Kuumuus painaa kovasti päälle, kun siihen ei vielä ole tottunut ja viikonloput onkin mennyt loikoillessa.

DSC_0427

Molempina sunnuntaina ollaan suunnattu järven rannalle Kiboko Bay Resort-nimiseen lomamestaan, joka on suosittu turistien keskuudessa. Päivä altaalla maksaa euroina noin vitosen ja tarjolla on uima-allasta, siistit vessatilat, mukavat aurinkotuolit ja makeat maisemat järvelle. Ruokaa ja juomaa on tarjolla allasbaarista ja mikä parasta, koska kuten edellä sanottu, paikka on lähinnä turistien suosiossa, voi paikalla hengailla bikineissä ja shortseissa sen enempää katseita keräämättä. Paikalle pääsee keskustasta kätevästi tuktukilla tai moottoripyörällä, mutta kannattaa henkisesti valmistautua pomppuiseen matkaan, ei ole meinaan minkään ihan parhaimman tien päässä tuo paikka…

DSC_0425

DSC_0429

Ekana viikonloppuna käytiin myös virtaheposafarilla Viktoria-järvellä. Tiukan tinkimisen jälkeen maksettiin reilu viisikymppiä seitsemän hengen kahden tunnin privaattisafarista, mutta varmaan hintaa olisi saanut vielä alemmaksikin, jos olisi jaksanut jatkaa tinkaamista. Valitettavasti ei tajuttu, että reissuun olisi kannattanut vain lähteä paljon aiemmin aamusta, koska nyt bongailusaldo jäi valtavaan läjään erilaisia lintuja ja yhteen hippoon, joka kävi pikaiseen haukkaamassa happea. Kuulemma kaikki muut hipot, krokotiilit ja käärmeet (niitä en välttämättä olisi edes halunnut nähdä, yks bongattiin jo uimassa tuolla resortin rannassa) oli suojassa auringolta, mitä en kyllä ihmettele.

P2270064 P2270106

Hienoista maisemista huolimatta vähän tuolla safarilla ehkä ahdisti kuitenkin se, että ehkä siksi, koska eläimien puolesta nähtävää ei ollut tarjolla, ajeli meidän venekuski tosi läheltä rantoja, joissa ihmisiä oli ihan tavallisissa arkiaskareissa. Toki oli kiinnostava päästä näkemään vilaus ihmisten arjesta, mutta vähän tuli semmonen ahdistava tirkistelyolo, en mä ainakaan tykkäis jos joku tulis veneellä viereen kyttään kun oon pesulla tai pyykkejä pesemässä. No mutta lapsia ainakin kovasti nauratti veneellinen valkoisia tyttöjä ja toivottavasti ei liikaa aikuisiakaan ahdistettu, ehkä ne on moiseen tottunu.

DSC_0430DSC_0390

Ja sitten viimeisenä huono kuva ensimmäisestä eläinbongauksesta täällä, eli se raitista ilmaa haukkaava virtahepo! Se on muuten kuulemma hyttysen jälkeen (ja ennen kaikkia hämähäkkejä ja käärmeitä, joita mä pelkään) toiseksi vaarallisin eläin täällä, kun ne kaataa rantavesissä veneitä ja nousee illalla rannoille ja talloo ihmisten asutukset maantasalle, onneks ei asuta rannassa siis!

P2270071

Nyt nukkumaan, että jaksaa huomenna taas lähteä töihin ja palaillaan loppuviikosta terkkajuttujen kanssa ja toivottavasti joko sunnuntaina tai sitten ens viikon alkuviikosta saan blogiin paljon lisää eläinkuvia – lähdetään meinaan perjantaina käymään siinä THE luonnonpuistossa, eli ainakin kaikille avara luonto-ystäville tutussa Masai Marassa bongailemassa leijonia ja muita jänniä!

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

2 Kommentit

 • Vastaa Hanna 8.3.2016 20:56

  Saisko jossain välissä päivitystä infrasta. Kuvia kaupungista, yleisistä teistä ja asutuksesta sun muuta. Muutenkin kiinnostaa miten sähköt toimii, joten jos jostain tolpista saisit kuvia olisi hienoo. Tai jostain sähköliittännästä teidän kämpillä.
  Muutenkin ihan kiva lueskella näitä. Lisää hassuja tarinoita, ne on hassuja.

  T: Hanna

 • Vastaa Laura 9.3.2016 06:52

  Kiitos kommentista “Hanna”, mukava kuulla, että sun mielenkiinnonkohteet on laajentunut myös sähkön ihmeelliseen maailmaan, lupaan koittaa toteuttaa toiveesi lähiviikkoina, jos vaan se sähkö toimii iltaisin, että pääsen koneelle ja wifin ääreen :))

 • Jätä vastaus