Pallontallaajat.net
Valikko

Viimeiset Lappifiilistelyt syksyn kiireeseen

Moikka!

Blogissa on eletty hiljaiseloa, koska seikkailemisen sijaa meikä on yrittänyt pakertaa kouluhommia kasaan, jotta joulukuussa saisin paperit koulusta ulos ja voisin ottaa suunnan kohti ihan kokonaan uusia seikkailuja. Ensilumestakaan en ehtinyt vielä räpsiä kuvia ja viime viikonlopun Norjan viikonloppureissun kuvat odottavat vielä kamerassa, joten palataan vielä yli kuukauden takaiseen seikkailuun Lapissa. Nämä kuvat on otettu matkalta kohti Áhkovárria eli Akuvaaraa. Menomatkalla saatiin harjoitella selviämistä tihkusateessa ja kylmässä kelissä, mutta huiputuspäivälle saatiin ihan loistava keli ja näkyvyys! Suosittelen kyllä retkeä tuonne, upeat maisemat kohtuullisen helpon nousun päätteeksi. Ja niin, tarviipa tuonne vielä itsekkin palata, koska jäi huipulla oleva geokätkö kiihkeistä etsimisistä huolimatta löytämättä!

ryhmä vaellus vaellusvaatteet tunturi vaellus tunturi Ahkovarri Akuvaara varvikko vesiputous joenranta huipulla

Tsemppiä marraskuuhun kaikille, toivottavasti täälläkään seikkailut ei ihan kokonaan hyydy kiireistä tai talvesta johtuen! Yritys pitää seikkailut arjessa on ainakin kova, aloitin meinaan tällä viikolla talvivaelluskurssin, että eiköhän sitä tällekin talvelle joku seikkailu keksitä!

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

4 Kommentit

 • Vastaa Jasmin | Wanderwall 2.11.2016 22:34

  Siellä näyttää ihan samalta kun Skotlannin ylämailla! 😀 Niin outoa. Tsemppiä kouluhommiin, toivottavasti saat hommat hoidettua ennen joulua 🙂

  • Vastaa Laura 4.11.2016 16:03

   Jep, mietin kans tuolla tuota yhdennäköisyyttä, ah kun pääsis skotteihinkin taas joskus reissaamaan! Ja toivotaan että saan, kova hinku ois jo jatkaa seikkailuja muualla kun ammattikorkeen maailmassa 😀

 • Vastaa Maarit Johanna 3.11.2016 08:16

  Ihania kuvia vähän meiltä pohjoisempaan 🙂 Kyllä Lappi on kaunis. Pitäis taas talvella aktivoitua suksien kanssa ja lähteä kunnolla maastoon.

  • Vastaa Laura 4.11.2016 16:07

   Mää oon tosi vähän tota talvella luonnossaliikkumista kokeillu, mutta toivottavasti tänä talvena pääsen messiin siihenkin maailmaan! Koska uskon kyllä vahvasti, että Lapilla ois mielettömästi annettavaa myös lumikeleillä! 🙂

  Jätä vastaus