Pallontallaajat.net
Valikko

Viikonloppuretki Osloon

Moikka!

Käytiin muutama viikonloppu sitten pyörähtämässä pikavisiitti Oslossa paikallisen Punaisen Ristin nuorten vuosikokouksessa, mutta onneksi sunnuntaipäivä oli varattu melkein kokonaan ihan vaan uuden kaupungin fiilistelylle! Lisäksi tietty matkalla kokouspaikalle ja takaisin saatiin nauttia vähän niistä kuuluisista Norjan luontomaisemistakin. Täytyy kyllä sanoa, että ihastuin Osloon kaupunkina kovin paljon ja luonto vaikutti Etelä-Norjassakin yhtälailla henkeäsalpaavalta kuin pohjoisemmassakin, vielä kun tuolla saisi joskus asustella!

Hinnat toki huimasivat pohjoismaalaistakin ja tuuli iski sisämaassa asuvan nenään kovasti, mutta silti, voi jummi! En tiedä mistä moinen rakkaus tuota maata kohtaan kumpuaa, ehkä se on se luonto, söpöt villapaitahipsterimiehet, hyvä ruoka ja kohtuullisen putkeen menneet reissut, jotka saa fiiliksen näin korkealle. Tässä teillekin muutamia sunnuntaina räpsittyjä kuvia reissulta ja huomatkaa tuo funky fresh-ravintola, jos kaipaatte hyvää, jos ei erinomaista ruokaa, suosittelen kokeilemaan. Lista on kokonaan vegaaninen ja pähkinäallergikkona täytyy sanoa, että palvelu oli erinomaista, koska melkein kaikissa ruuissa jotain pähkinöitä oli, mutta soveltaminen ei ollut ongelma ja kuulemma mikä tahansa resepti oltaisiin voitu järkätä. Ja porukan gluteenitonkin sai itselleen sopivaa ruokaa, kun vaan ensin tajuttiin, että listan G ei tarkoittanutkaan tällä kertaa gluteenitonta, vaan gluteenillista vaihtoehtoa ja kaikki merkittömät olivat gluteenittomia!

pa290192 pa290196 pa300207 pa300230 pa300233 pa300238 pa300241 pa300252 pa300258 pa300261 pa300268Pitänee alkaa jo suunnitella reissua takaisin tuonne, mutta sitä ennen tällä viikolla olisi vielä hoidettava neljä tenttiä, opinnäytetyöseminaari, harjoittelun arviointikeskustelu ja vähän kehittämistehtävän duunailua! Hauskaa viikkoa kaikille!

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

1 kommentti

  • Vastaa Heini 15.11.2016 08:37

    Kauniilta näytti Norjassa, hienoja kuvia taas kerran olet ottanut. Mielenkiintoinen maa, haluisin käydä myös 🙂
    Tsemppiä viikon tuleville koetuksille 🙂

  • Jätä vastaus