Pallontallaajat.net
Valikko

Terkkuja matkamessuilta

Moikkamoi!

Nyt on kyllä taas reissuinspiraatioita ja turhia ja vähemmän turhia esitteitä ja tilpehööriä kerätty taskut täyteen, huh huh. Kuten mun instagramia seuraavat jo varmasti huomasivatkin, viikonloppu meni siis Helsingissä Matka2017-messuilla, joissa olin ihan ensimmäistä kertaa bloggaajakyltti kaulassa ihmettelemässä. Lauantain kiertelin paikan päällä yksin fiilistellen ja sunnuntaina ryntäiltiin pisteeltä toiselle kahden hyvän ystävän kanssa. Jos mihinkä arvontoihin tuli osallistuttua, maistiaisia syötyä useammankin ihmisen puolesta, tänä vuonna ilmeisen muodikasta virtuaalimatkailua kokeiltua (oli muuten supersiistiä!), haaveiltua ja todettua, että ei tästä pallosta taida kiinnostavat paikat vielä ihan hetkeen loppua. Messujen seurauksena ainakin Jordania, Suomen saaristo ja Indonesia pääsivät hurjaa kyytiä ylöspäin mun unelmien matkakohteissa.

Täytyy kyllä myöntää, että oli kyllä kauhean jännää ensimmäistä kertaa olla tuolla bloggaajakyltti kaulassa. Vaikka välillä ihmetytti, kuinka passiivisia pieni osa näytteilleasettajista oli potentiaalisia asiakkaita kohtaan, niin oli äärimmäisen jännä huomata, miten tuo kyltti myös muutti osan suhtautumista. Oli vähän kumma tunne, kun muutamalla pisteellä tuntui, että vaikka pääsi esittelijän kanssa jutulle, täytyi kaikki tieto nyhtää irti sen sijaa, että keskustelu olisi edennyt luontevasti. Suurimmalla osasta pisteistä kuitenkin homma pelasi ja esittelijöillä oli tarjota esitteiden lisäksi valtava määrä käytännön vinkkejä, reissuideoita ja hurjasti hyvää mieltä. Muihin bloggaajiin ja bloggaajatouhuihin en vienoa hymyä enempää vielä uskaltanut ottaa osaa näin ensikertalaisena ja tyydyin lähinnä ihmettelemään laajaa messutarjontaa, mutta ehkä ensi vuonna sitten! Hauskaa oli jokatapauksessa, ja se lienee tärkeintä!

Tähän inspiraatio- ja reissukuumeeseen kun vielä lisätään päälle heräteostoksena messuilta tilattu Mondo ja tänään postista kolahtaneet Lonely Planetit, ei taida olla kaukana, että lähtee koko homma lapasesta. Vähän kuitenkin pitää vielä himmailla, jotta työkuviot keväälle ja kesälle selviää niin selväksi, että tiedän, mihin väliin lentoliput voi ujuttaa. Sitä odotellessa viikonloppujen miniseikkailut ja haaveilu kaukomaista jatkuu!

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

2 Kommentit

  • Vastaa ananas2go / Popot pogoillen 24.1.2017 00:03

    Ai, sinä koit tuota, että esittelypisteessä ei oikein reagoida norkoilijaan? Harmi. Sanatonta viestintää saisi lukea sen verran, että edes moikkaisi tai kysäisisi tai lausahtaisi jotain, mistä pääsisi alkuun. Kiva, että bloggaajien työ alkaa olla tunnettua eikä keskustelu ala mitä te oikein teette -tyyppisestä tasosta.

    Aika hurjaa tiimellystä se yleisöpäivinä on, mutta hyvä, että sait osasi… Toivottavasti seuraavan kerran pääset myös ammattilaispäiväksi mukaan.

  • Vastaa Laura 24.1.2017 07:40

    Joo, onneksi kyse oli vain muutamasta pisteestä, mutta kun mukana oli muutama minulle erityisen kiinnostava piste, niin harmitti, että vaikka sai jopa keskustelun auki jollain kysymyksellä, tuntui, että kaiken tiedon sai nyhtää irti sen sijaa, että keskustelu olisi edennyt sujuvasti kohteesta rupatellen, kuten suurimmassa osassa pisteitä. Ja joo, näin ainakin ensikertalaisen näkökulmasta bloggaajien työstä oli useammallakin pisteellä vallan hyvä kuva ja kiinnostusta sitä kohtaan, mikä yllätti ensikertalaisen! Tuo ammattilaispäivä pitää kyllä ehdottomasti lisätä ensi vuonna kalenteriin, niin paljon kiinnostavaa ohjelmaa siellä näytti olevan!

  • Jätä vastaus