Pallontallaajat.net
Valikko

#IGTravelThursday: Afrikan reissun parhaat palat

Palataan tänään Instagram Travel Thursdayn ja Throwback Thursdayn teemoissa viime vuoden eeppisimpään matkaan, eli mun ja Emilia puolen vuoden seikkailuun itäisessä Afrikassa. Palattiin reissulta aika tasan vuosi sitten, joten nyt on hyvä hetki nostaa instagramin kätköistä esiin reissun parhaat palat! Valitsin postausta varten kahdeksan mun mielestä niitä reissun kaikista ikimuistoisimpia hetkiä esittävää kuvaa ja kaksi eeppisintä videopätkää. Tässä ne nyt teille alkuperäisine kuvateksteineen ja hästägeineen (heh, ehkä jotain on tuon jälkeen opittu somesta….). Voi mitä muistoja!

Meidän reittihän kulki suunnilleen seuraavasti ja kuvat onkin aikajärjestyksessä matkan varrelta. Koko reissuun meni noin 6kk, josta vajaa puolet oltiin Keniassa ja loput reissun päällä. Kaikki reissun postaukset löydät yläpalkista Ulkomailla-valikosta löytyvän Afrikka-kategorian alta!

Kenia (vaihto-opiskelua 3kk ja lisäksi vähän reissailua mm. Mombasassa) – Uganda – Ruanda – Tansania – Malawi – Sambia – Zimbabwe – Sambia – Tansania – Zanzibar

Mieletön reissu kyllä, ei voi muuta sanoo, katsokaa vaikka noita kuvia!

https://www.instagram.com/p/BD06vbKv0FE/?taken-by=laurammus

https://www.instagram.com/p/BHw2NurB4Qc/?taken-by=laurammus

Tää reissu ei kyllä hevillä unohdu, huhhuh… Mikä on ollut teidän eeppisin reissu tai paras yksittäinen muisto reissuista?


 Tämä blogikirjoitus on osa Instagram Travel Thursday -tempausta, jonka järjestäjinä toimivat Travellover, Vagabonda ja Skimbaco. Instagram Travel Thursday eli tutummin #IGTravelThursday yhdistää matkailijoita Instagramissa. Hästägin takaa pääset seuraamaan tilejä ja lukemaan postauksia, joissa matkailu ja Instagram kohtaavat. Aiemmat #IGTravelThursday-postaukseni pääset lukemaan tästä ja tästä


Retkiäni voit seurata myös Facebookissa Kaiken Maailman Matkoja-blogin omalla sivulla ja Instagramissa nimimerkin @laurammus takana. Käyhän klikkaamassa myös nuo seurantaan, niin pysyt mukana seikkailuissani!

 

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

13 Kommentit

 • Vastaa Terhi | VAGABONDA 3.8.2017 11:12

  Näyttää kuvienkin perusteella todella eeppiseltä reissulta! Ihania kuvia, ja ihanat nuo leikkivät leijonanpennut 🙂 Safarille pitää kyllä joskus päästä, oishan se hienoa nähdä koko iso vitonen… Vaikka vähempikin toki kelpaisi, ainakin ensimmäisellä safarilla 🙂

  • Vastaa Laura 9.8.2017 20:10

   Noi safarit oli kyllä ihan mielettömiä kokemuksia, ihan eri asia nähdä eläimet vapaina aidossa ympäristössään kun häkkin kaltereiden takana eläintarhassa, en voi siis kuin suositella! 🙂

 • Vastaa Nimetön 3.8.2017 20:01

  Symppis postaus! ja hrrrr big five! Multa puuttuu vielä pari jättiläistä! Olen ratsastusmatkaillut Etelä-Afrikassa ja Botswanassa. Hurja tunne, kun leopardi hyppää saaliinsa äärestä metrin päästä ratsastajasta. Heinikossa on oikeasti niin näkymätöntä, että niin lähelle päädyttin. Hyppäsi onneksi pois eikä alkanut jähisemään:)

  • Vastaa Laura 9.8.2017 20:11

   Hui, mää oisin kyllä säikähtänyt ihan hurjasti tommosta! Mutta mikä stoori, tuossa on kertomista!

 • Vastaa Riitta Reissaa 3.8.2017 20:02

  Symppis postaus! ja hrrrr big five! Multa puuttuu vielä pari jättiläistä! Olen ratsastusmatkaillut Etelä-Afrikassa ja Botswanassa. Hurja tunne, kun leopardi hyppää saaliinsa äärestä metrin päästä ratsastajasta. Heinikossa on oikeasti niin näkymätöntä, että niin lähelle päädyttin. Hyppäsi onneksi pois eikä alkanut jähisemään:)

 • Vastaa Suunnaton 3.8.2017 20:49

  Ihania nuo jellonat! Kuulostaa (ja näyttää) ihan mahtavalta reissulta!

  • Vastaa Laura 9.8.2017 20:12

   Noi leijonapennut oli kyllä munkin suosikit, oisin voinu tuijotella niitä vaikka sata vuotta!

 • Vastaa Noora | Kerran poistuin kotoa 3.8.2017 21:07

  Oi että, näyttää ihan huikealta reissulta! 🙂 Mulla on Afrikka vielä kokonaan käymättä, mutta esimerkiksi noilta nurkilta voisin sen tutkimisen aloittaa. Varsinkin safari pitää joskus toteuttaa, mutta varmasti Afrikalla on paljon muutakin huikeaa tarjottavaa. Ehkä oman reissuhistoriani eeppisin yksittäinen juttu oli Machu Picchulle nouseminen omin jaloin viime vuonna, kun aamu valkeni ympärillä. Siinä hetkessä oli taikaa!

  • Vastaa Laura 9.8.2017 20:12

   Suosittelen kyllä lähtemään noille huudeille, oli mieletöntä, mutta toisaalta reppureissailu onnistui yllättävän kivuttomasti! Ja tuo Machu Picchu on kyllä mun yks isoimmista unelmista!

 • Vastaa sari/ matkalla lähelle tai kauas 6.8.2017 20:22

  Melkoinen reissu! Afrikka on kyllä niin eeppinen kuin voi olla. Meillä eeppisin matka on tainnut olla taannoin pikkubussilla omatoimisesti matka Viipuriin ja Pietariin ja Kuuban matka. Haaveena kyllä on monenlaisia virityksiä, kuten Peru, Trans Siperian junamatka, Aasian kierros jne. Kunhan vaan ehdin kaikki toteuttamaan!

  • Vastaa Laura 9.8.2017 20:13

   Oi vitsi, meijän haaveet menee aika samanmoisella linjalla, noihin kun pääsis! Ja tuo Venäjä on multa kokonaan kokematta, sinne pitäisi kyllä lähteä!

 • Vastaa Travelloverin Annika 9.8.2017 19:52

  Kuulostaa huipulta reissulta! Afrikka on niin <3. Polttelisi lähteä kyllä taas safarille. Kahdesti olen ollut, Keniassa ja Ugandassa, ja voi että.

  En oikein tiedä eeppisimmästä, kun lähes aina tuntuu siltä, että juuri parhaillaan käynnissä olevan matka on se paras, ja se on paras siihen asti, että lähtee seuraavan kerran. Lauantaina tulin neljän kuukauden Aasian-reissulta, ja olihan se ihana.

  • Vastaa Laura 9.8.2017 20:15

   Mäki voisin kyl uusiks lähtee! Neljän kuukauden Aasia-reissu kuulostaa kyllä mahtavalta, mulla on Aasia vielä kokonaan kokematta!

  Jätä vastaus