Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Elonmerkkejä ja viime vuoden parhaita hetkiä - Kaiken maailman matkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Elonmerkkejä ja viime vuoden parhaita hetkiä

Vuosi 2017 saatiin jo aikaa sitten pakettiin ja kaiken maailman suomilomailujen, pienten flunssailujen, koulukiireiden ja  ihan vaan ylitsepääsemättömän väsymyksen vuoksi blogikin on ollut jo kuukauden ihan hiljaa, pahoitteluni! Viime vuoteen mahtui muun muassa kaksi kokonaan uutta maata (Puola ja Kreikka), muutto Norjaan ja monenmoisia luontoseikkailuja Suomen ja Norjan luonnossa, sekä tietysti ekaa kertaa ihan täysipäivästä työntekoa valmistuneena terveydenhoitajana ennen opiskelujen ääreen palaamista. Ylhäällä olevaan kuvakollaasiin mahtuukin viime vuoden loistavimpia hetkiä, joista kaikki on otettu ulkoilmassa. Ulkoilu saikin ihan uuden merkityksen viime vuonna ja viihdyin aiempaakin enemmän ulkona telttaillen, vaeltaen, retkeillen ja seikkaillen. Järjestyksessä ylhäältä vasemmalta alkaen kuvista löytyy siis niin Kiilopään huipulta napattu hetki kuksan kanssa, ilta-auringon sävyjä Trolltungalta, lähiretken fiiliksiä Bergenistä, telttailua Kiellandbu:ssa, jälleen kuva Kiilopäältä, toinen kuva Trolltungan retkeltä, poseerausta lähikukkulan huipulla, maisemia Ulrikkenilta täältä Bergenistä ja viimeisenä fiiliksiä yhdestä vuoden parhaista viikonlopuista täällä Norjassa.

Nyt kuitenkin eletään jo uutta vuotta, joten kerrottakoon teille lyhyesti vielä tämä vuoden suunnitelmista, jotka ovat ainakin vähän tarkentuneet sitten edellisten postauksien. Vietän siis nyt tammi- ja helmikuun täällä Norjassa vapaavalintaisia kursseja suorittaen ja sen jälkeen loppuukin sitten toistaiseksi vuokrasopimus täältä Norjasta ja pakkaan kamat kasaan ja suuntaan viikoksi Suomeen. Maaliskuun tokalla viikolla lähtee lennot Nepaliin, jossa vietetään melkein kaksi kuukautta Sallan kanssa ja sieltä palatessa käyn vain kääntymässä Suomessa kaksi yötä ennenkuin suuntaan vaihto-opiskelemaan Sambiaan reiluksi kuukaudeksi. Kesä meneekin sitten suomilomaillessa ja töitä tehdessä, sain nimittäin Tampereelta kesätöitä koko kesäksi. Kun työt on kunnialla hoidettu ja tilillä toivottavasti vähän täytettä, suuntaan Ghanaan tekemään tutkimusta gradua varten ja sen jälkeen onkin enää ohjelmassa jäätävää kirjoittamista ja gradun synnyttämistä lokaatiossa x, ehkä täällä Bergenissä, tai sitten jossain muualla, saa nähdä.

Kaikenmoisia seikkailuja on siis luvassa ja kiirettä pitää, että saisin kouluhommat pakettiin ennen reissuputkea, joten nyt on pakko lähteä uurastamaan gradusuunnitelman ja yhden verkkokurssin kanssa, lähinnä halusin vaan antaa merkin täällä, että elossa ollaan, vaikka hiljaista onkin! Toivottavasti pian pääsen palailemaan blogin ja muiden somejen pariin uudella innolla ja tarmolla, kun pahimmat koulukiireet saan alta! Palaillaan!


Retkiäni voit seurata myös Facebookissa Kaiken Maailman Matkoja-blogin omalla sivulla ja Instagramissa nimimerkin @laurammus takana. Käyhän klikkaamassa myös nuo seurantaan, niin pysyt mukana seikkailuissani!

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

1 kommentti

  • Vastaa Menninkäinen 16.1.2018 17:55

    Kiva kuulla (lukea) kuulumisiasi ja vuotesi kuulostaa vähintäänkin aktiivisen jännittävältä!

  • Jätä vastaus