Pallontallaajat.net
Valikko

Tyttö blogin takana

Moro! Olen Laura, 24-vuotias seikkailija, opiskelija, matka- ja retkibloggaaja ja terveydenhoitaja Norjan Bergenistä. Sukujuuria löytyy niin Tampereen kaduilta kuin Kainuunkin metsistäkin ja Tampereella olen isoimman osan elämästäni onnistunut viettämään. Olen pienestä asti Suomea kiertänyt ja iän myötä myös ulkomaille uskaltautunut järjestöaktiivi, jonka päivät kuluvat Bergenin yliopistolla opiskellen tai Norjan upeasta luonnosta nauttien. Maailmassa eniten pidän kauniista luonnosta, ystävien seurasta, seikkailuista ja oman mukavuusalueen rajojen testailusta.

Vietin kevään 2016 Keniassa vaihto-opiskelemassa ja sen jälkeen lähdimme kesäksi reppureissaamaan Itä-Afrikassa. Reissun jälkeen luvassa oli opiskelun täyteinen syksy ja jouluna 2016 valmistuin vihdoin terveydenhoitajaksi. Talvi ja kevät meni terveydenhoitajan työhön kasvaessa ja kotimaata matkatessa. Elokuussa 2017 hyppäsin kohti tuntematonta ja suuntasin askeleeni Norjan Bergeniin opiskelemaan kansainvälisen terveyden maisteriohjelmaan Bergenin yliopistoon, joten tällä hetkellä seikkailujeni tukikohtana toimii Norja. Tervetuloa lukijaksi!

Vierailtuja paikkoja tähän mennessä:

Eurooppa: Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Viro, Latvia, Itävalta, Saksa, Italia, Espanja, Iso-Britannia (Englanti, Wales, Pohjois-Irlanti, Skotlanti ja Gibraltar), Irlanti, Puola, Hollanti, Belgia, Unkari

Afrikka: Marokko, Kenia, Uganda, Ruanda, Tansania, Malawi, Sambia, Zimbabwe

Etelä-Amerikka: Kolumbia

Sähköposti: laura.musta(at)gmail.com

Facebook: Kaiken maailman matkoja

Instagram: @laurammus

Twitter: @laurammus

Ei kommentteja

Jätä vastaus