Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

- Kaiken maailman matkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Tyttö blogin takana

Moro! Olen Laura, 24-vuotias seikkailija, opiskelija, matka- ja retkibloggaaja ja terveydenhoitaja Norjan Bergenistä. Sukujuuret löytyvät Tampereen kaduilta ja Kainuun metsistä ja koko lapsuuteni ja nuoruuteni olen asunut Tampereen kupeessa. Olen pienestä asti Suomea kiertänyt ja iän myötä myös ulkomaille uskaltautunut järjestöaktiivi, jonka päivät kuluvat Bergenin yliopistolla kansainvälistä terveyttä opiskellen tai Norjan upeasta luonnosta nauttien. Maailmassa eniten pidän kauniista luonnosta, ystävien seurasta, seikkailuista ja oman mukavuusalueen rajojen testailusta.

Blogi sai alkunsa vuonna 2013 kun muutin Englantiin vapaaehtoistöihin vuodeksi. Tuon vuoden jälkeen blogi hiljeni hetkeksi ja ehdin välissä käydä vaihdossa Espanjassa, ennenkun tuli aika aktivoida blogi uudelleen syksyllä 2015. Vietin kevään 2016 Keniassa vaihto-opiskelemassa ja sen jälkeen lähdimme kesäksi reppureissaamaan Itä-Afrikassa. Reissun jälkeen luvassa oli opiskelun täyteinen syksy ja jouluna 2016 valmistuin vihdoin terveydenhoitajaksi. Talvi ja kevät meni terveydenhoitajan työhön kasvaessa ja kotimaata matkatessa. Elokuussa 2017 hyppäsin kohti tuntematonta ja suuntasin askeleeni Norjan Bergeniin opiskelemaan kansainvälisen terveyden maisteriohjelmaan Bergenin yliopistoon, joten tällä hetkellä seikkailujeni tukikohtana toimii Norja. Tervetuloa lukijaksi!

Vierailtuja paikkoja tähän mennessä:

Eurooppa: Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Viro, Latvia, Itävalta, Saksa, Italia, Espanja, Iso-Britannia (Englanti, Wales, Pohjois-Irlanti, Skotlanti ja Gibraltar), Irlanti, Puola, Hollanti, Belgia, Unkari, Kreikka

Afrikka: Marokko, Kenia, Uganda, Ruanda, Tansania, Malawi, Sambia, Zimbabwe

Etelä-Amerikka: Kolumbia

Sähköposti: laura.musta(at)gmail.com

Facebook: Kaiken maailman matkoja

Instagram: @laurammus

Twitter: @laurammus

Ei kommentteja

Jätä vastaus